Un polițist a urmărit un hoț ca-n filme

Un polițist a urmărit un hoț ca-n filme

2.897
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Urmărire ca-n filme! Un polițist aflat în timpul liber a văzut ieri cum unui bărbat i-au fost furați banii din portofel, iar hoțul s-a urcat într-un taxi și a plecat spre Craiovița Nouă. Agentul principal Alin Florea n-a stat pe gânduri și a plecat în urmărirea hoțului cu mașina proprie. „Polițistul a solicitat totodată sprijinul unei patrule mobile din cadrul Secției 5 Poliție. Astfel, echipa de polițiști a oprit autoturismul, pe Strada George Enescu, și l-au imobilizat pe suspectul care a încercat să părăsească zona, fugind pe Strada C-tin Brâncoveanu. Cel în cauză a fost identificat, asupra sa fiind găsită, cu ocazia controlului sumar efectuat de polițiști, suma de 200 lei, bani pe care îi sustrăsese din buzunarul unui bărbat de 60 de ani”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

Nu este pentru prima dată când polițistul Alin Florea dă dovadă de curaj. Despre agentul de la Secția 5 am mai scris anul trecut când a salvat o femeie care a încercat să se sinucidă.



14 COMENTARII

  1. #1

    Cumnate pastele a trecut nu mai termini cu gratarele

  2. #2

    Așa da spirit civic !!!! Respect Domnule agent principal !!!

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3516

    Respect bravo lui

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5

    1 data la 2 ani mai prin si ei un hotz il alearga arata la tv da la judecatorie dosaru se pierde intrebati peste 4 luni daca se afla si la puscarie persoana fugarita si prinsa….pun pariu ca nu asa merg treburile in craiova

  6. #6

    sau cum neam obisnui la craiova inloc de hotz insceneaza dosarele altora

  7. #7
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2094

    Bravo! Un om bun.

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4770

    felicitari

  9. #9

    l/a urmarit sa faca prada juma/juma sau dece?

  10. #10

    Brava lui. Dar va fi mazilit de șefi, pentru ca a atins interesele șefilor. Dacă acel individ erea din clanul Para??? Șefii cu cine mai bea la masa?? Ăsta sunt sursele de venit a clanului. Tâlhării, fraude bancare, prostituție ,

  11. #11
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1513

    Intr-o Romanie plina de corupti si coruptie in sistemul M.A.I. … Ma intreb cam cate fapte eroice trebuie sa faca omul asta sa ii fie recunoscute meritele si/sau sa fie promovat ?!! Draga Alin Florea, te anunt ca ai facut mai mult prin aceste fapte in decurs de un an…decat or sa faca sau au facut superiorii tai intr-o cariera intreaga !!! Continua sa ne dai exemple !

  12. #12

    Pff ( Sectia 5 Politie ) ….

  13. #13
  14. #14

    Asta inseamna sa fii om al legii,politist ca asa sunt multi LUCRATORi in MAI felicitari

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.