Campanie murdară, la Mischii împotriva primarului PNL Popa Gheorghe (P)

Campanie murdară, la Mischii împotriva primarului PNL Popa Gheorghe (P)

20.288
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, contracandidații primarului Popa Gheorghe de la Mischii au trecut la tertipuri de ultima speță, în încercarea disperată de a-i scădea popularitatea. Pentru că nu au cu ce să combată realizările care se văd cu ochiul liber în toată comuna, rivalii săi politici inventează acuze josnice, ca să-i șifoneze imaginea. În ultimele trei nopți, străzile și curțile localnicilor au fost invadate de pliante calomnioase la adresa unuia dintre cei mai buni primari pe care îi are Doljul, Popa Gheorghe.

”Am rămas pur și simplu șocat! Toată lumea care mă cunoaște știe ce fel de om sunt. Cei care au împărțit mii de pliante au mers până într-acolo încât acestea conțin inclusiv calomnii cu tentă sexuală. Nu este posibil așa ceva! Asta înțeleg competitorii mei să facă atunci când nu au argumente împotriva candidaturii mele? Cât de josnic poți să fii să duci o campanie electorală de maniera asta? Cât de disperat? Noi am încercat, atât eu cât și partidul din care fac parte, PNL, să ducem o campanie a bunului simț, o campanie argumentată de realizarile pe care le-am avut în calitate de primar. Acest fel de a face politică, de a denigra imaginea unui om care și-a dorit doar binele localității și al cetățenilor ei, este de cea mai josnică speță. Am anunțat poliția și vom urmări  ca acest comportament să nu rămână nepedepsit. Campania aceasta murdară trebuie să înceteze! a declarat primarul Popa Gheorghe.

Reamintim că primarul Popa Gheorghe a reușit numai în ultimii patru ani să atragă fonduri europene de aproximativ 4,5 milioane de euro și toate lucrările au fost terminate la timp, fără a plăti măcar un leu din bugetul local. Primăria Mischii, sub conducerea primarului Popa Gheorghe, este singura autoritate locală care a reușit să construiască un parc fotovoltaic, care asigură gratuit iluminatul public la cele mai înalte standarde. În acest mandat, Gheorghe Popa a investit în toate domeniile: Sănătate, Cultură, Sport și Culte. La capitolul Sănătate a investit în Centrul Medical Urechești, care se laudă cu un cabinet de medicină de familie, cabinet stomatologic și punct farmaceutic. În ceea ce privește Cultura și Sportul, Primăria Mischii a reușit, sub mandatul lui Gheorghe Popa, reabilitarea și modernizarea pe fonduri europene a Căminului Cultural, care are toate condițiile de funcționare, a amenajat un părculeț la Mlecănești, care are inclusiv loc de joacă; locuri de joacă au fost amenajate și la Căminul Cultural, dar și la grădinița Urechești. Totodată, a realizat o bază sportivă modernă, cu vestiare, gazon sintetic și nocturnă și un teren de sport mare cu gazon natural, omologat de FRF. Nu au fost uitate nici cultele religioase, astfel că Biserica Mlecănești a fost reabilitată în totalitate, la Biserica Mischii s-au introdus gaze, cele din Urechești și Călinești au fost renovate, iar la Motoci s-au făcut reparații, racord gaze, s-a introdus apă curentă și s-a refăcut instalația electrică. De asemenea, mai multe străzi au fost asfaltate, precum și 5 km de drumuri de exploatare agricolă.

Comandat de PNL Dolj. Executat de SC Printex SRL. CUI Mandatar: 21160042



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    57

    Iar daca nici asta nu va functiona, cei de la PSD probabil o sa treaca la planul B: sa imparta pliante cu amenintari la adresa celor care nu-i voteaza.

    Sa incercati sa AJUTATI colegii de pe forum. Lumea vine aici sa si invete ceva. Daca un utilizator primeste glume si raspunsuri ironice, nu va invata nimic, iar pe viitor va va raspunde cu aceeasi moneda.Sa le multumiti celor care va ajuta. Un simplu multumesc il face pe cel care a ajutat sa se simta bine si sa repete gestul si pe viitor.'Vorba dulce mult aduce.'
  2. #2

    este un primar super frate au toate strazile asfaltate eu stau in simnicu de jos bariera valci , craiova care cica ar fi cartier si pana acum un an aveam namoale si ca sa rezolve cumva au pus piatra dar o sa o duca ploaia ,a si tine cu tineretu cel mai important lucru .\

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.