Dascălu, în prima vizită de campanie la Mischii

Dascălu, în prima vizită de campanie la Mischii

803
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul Constantin Dascălu, candidatul Alianței România Dreaptă pentru un nou mandat în Colegiul 2 din Dolj, și consilierul local Mărinică Dincă, candidatul ARD pe Colegiul 1 Senat, au luat la pas sâmbătă, 17 noiembrie, comuna doljeană Mischii, parte integrantă a celor două colegii parlamentare.

 

Însoțiți de primarul Gheorghe Popa, cei doi candidați au stat de vorbă cu oamenii din zonă și au trecut noi probleme pe lista de priorități ce își vor găsi rezolvare în mandatul 2012-2016. Deputatul Constantin Dascălu a precizat că, din postura de parlamentar, a pus umărul la dezvoltarea comunei atât prin sprijinirea autorităților locale, atunci când i s-a cerut ajutorul, cât și a oamenilor simpli din comună. „Nu am dat niciodată înapoi atunci când a trebuit să ajut această comună. Am înțeles să-i susțin și când mi-a cerut ajutor primarul Gheorghe Popa, un om destoinic, dar mai ales când oamenii de aici mi-au spus problemele cu care se confruntă. O investiție importantă pe care am susținut-o a fost cea făcută la biserica din satul-reședință”, a spus Dascălu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.