Medicamentele noi vor fi cu 35% mai ieftine

Medicamentele noi vor fi cu 35% mai ieftine

6,257
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
anisoara stanculescu alde dolj

Asociațiile de producători, distribuitori şi importatori de medicamente a convenit împreună cu reprezentanți guvernului ca medicamentele noi (inovative) a căror patent a expirat să aibă un pret mai mic cu 35%.

 

“​Preocuparea guvernului în acest domeniu rămâne aceea de a veni în sprijinul celor care au nevoie de aceste medicamente şi au o putere de cumpărare mai redusă. În acelaşi timp guvernul a înţeles nevoia de a asigura un anumit echilibru astfel încât metodologia de calcul a preţurilor la medicamente să nu genereze dispariţia anumitor produse şi tratamente de pe piaţa din România“, a declarat Anișoara Stănculescu, prim-vicepreședinte ALDE Dolj.
​Mâine va fi publicat în Monitorul Oficial Ordinul semnat de ministrul sănătăţii Florian Bodog, ordin care stabileşte Metodologia de calcul a preţurilor medicamentelor şi procedura de aprobare a preţurilor maximale ale medicamentelor de uz uman, au precizat reprezentanții ALDE din teritoriu.

1 COMENTARIU

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2750

  Al căror patent a expirat, nu toate medicamentele noi.

  https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.