Olguța Vasilescu: ”Avem nevoie de un altfel de președinte, după zece ani”

Olguța Vasilescu: ”Avem nevoie de un altfel de președinte, după zece ani”

612
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cred că avem nevoie de un altfel de președinte, după zece ani, un președinte echilibrat, în primul rând, un președinte mai tânăr, un președinte aplecat către nevoile sociale ale oamenilor și eu sper, din toată inima, ca votul pe care l-am dat astăzi să fie, ca de fiecare dată, cu noroc, mai ales că am avut, tot ca de fiecare dată, nepoțica lângă mine. A pus mâna ei norocoasă pe buletinul de vot. Îi îndemn pe craioveni să iasă la vot și astăzi, și în turul doi pentru că au de unde alege, sunt totuși 14 candidați, dar eu sunt convinsă că ei vor ști mai bine decât oricine cine a fost persoana care candidează și care i-a sprijinit foarte mult. (…) După campania electorală am văzut și ce înseamnă tăierea pensiilor, tăierea salariilor. Sper ca românii să nu mai treacă prin asta”, a afirmat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, după ieșirea de la urne.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-02-2013
    Mesaje
    32

    Si de un primar nou , avem nevoie !!!!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3063

    10 ani cu ilici.. 10 ani cu basescu.. ne-am dus dracu.. acum sa mai fie si **** 10 ani.. ne ducem la tata lu dracu’..

    V.M.P.T.I.I.I.2015!!
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    147

    Ce declaratii de tot rasul. Sa inteleg ca s-a gandit la binele nostru cand a votat candidatul propus de partidul din care face parte.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.