Ponta: Alegerile de azi, un moment istoric: USL a scos PDL din...

Ponta: Alegerile de azi, un moment istoric: USL a scos PDL din Bucureşti

662
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ponta: Alegerile de azi, un moment istoric: USL a scos PDL din Bucureşti
M.Z. | 10 Iun 2012, 21:43

Alegerile locale de astăzi au reprezentat un moment istoric, având în vedere că USL a scos PDL-ul din Bucureşti, a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, duminică seara, după publicarea exit-poll-urilor.

„Împreună, USL am scos PDL din Bucureşti şi e un moment istoric”, a declarat Ponta.

Totodată, premierul Victor Ponta a arătat că rezultatul alegerilor locale este prima legitimare prin vot a USL.

„Este prima legitimare prin vot a USL şi a guvernului pe care eu îl conduc. Azi se legitimează prin vot o majoritate clară a românilor care îşi pun încrederea în USL”, a adăugat Ponta.

Potrivit premierului, rezultatele dovedesc foarte clar că USL, în timp, indiferent de contestări sau atacuri, s-a dovedit că este o alianţă politică în care românii îşi pun cea mai mare încredere.

„USL e alianţa politică în care românii îşi pun cea mai mare încredere şi chiar pe cea de a fi conduşi”, a adăugat premierul.

Nu în ultimul rând, şeful social-democraţilor s-a arătat prudent şi a spus că nu se bucură nimeni şi nu se culcă nimeni până nu va avea rezultatele finale.

Sursa: antena3.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.