Ponta face pe blog bilanţul guvernării

Ponta face pe blog bilanţul guvernării

525
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Victor Ponta face, pe blog, un „raport preliminar” la 100 de zile de la preluarea guvernării, amintind că cele mai mari realizări sunt „oprirea furtului organizat politic de la Hidroelectrica” şi rezolvarea problemei legată de „reţeaua de crimă organizată de la ANAF”. Ponta spune că este prematur să facă un raport şi că va face acest lucru înainte de alegerile din noiembrie, când va cere şi votul oamenilor „pentru a continua”.
„Dar aş face un mic raport preliminar, numit «100 de zile de oprit marile jafuri produse de guvernele PDL»… Sunt gata să-l completez (n.r. raportul) şi să îl trimitem în două locuri: La sediul PDL, ca să-i ajut să facă un Raport corect la 100 de zile de când au pierdut guvernarea şi accesul direct la bani publici; D-nei Kovesi şi D-lui Morar, cu întrebarea dacă nu consideră mai important de cercetat şi recuperat aceşti bani decât să intre cu forţa în biserici şi în curţile oamenilor care au votat!”, scrie deputatul de Gorj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.