Brandul MightyTips a anunțat numirea renumitului boxer Yevgenijs „Hurricane” Aleksejevs în calitate...

Brandul MightyTips a anunțat numirea renumitului boxer Yevgenijs „Hurricane” Aleksejevs în calitate de reprezentant al acestuia

1.804
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O companie importantă colaborează cu multe persoanele renumite din lume. Ultima veste este că brandul Brandul MightyTips a anunțat numirea renumitului boxer Yevgenijs „Hurricane” Aleksejevs în calitate de reprezentant al acestuia. Acest pas este unul extrem de important pentru ambele păți și ne așteptăm doar la lucruri pozitive din această colaborare.

Yevgenijs, „Uraganul” Aleksejevs, este un o figură de top în lumea boxului! Yevgeny este un exemplu răsunător al forței tenacității, talentului și devotamentului constant față de această frumoasă artă. Află cum s-a ajuns la această colaborează și ce reprezintă aceasta.

MightyTips și Yevgenijs „Hurricane” Aleksejevs

Atât lumea boxului, cât și a sportului în general, se bucură de o veste excelentă! Mightytips.ro îi urează bun venit lui Yevgenijs „Uraganul” Aleksejevs în echipă. Colaborarea echipei MightyTips cu una dintre cele mai cunoscute personalități din boxul actual este un real succes. Drept urmare, afilierea cu Alekesejevs reprezintă o onoare având în vedere sectorul vast de activitate.

Originar din Letonia, domeniul boxului este marcat de măiestria și finețea formidabilă a lui Aleksejevs, un nume sinonim cu dominația. Aventura sa în sfera boxului profesionist a fost de-a dreptul remarcabilă, având un palmares imaculat de 14 victorii, fără nicio înfrângere. Porecla sa renumită, „Uraganul”, este un tribut adus loviturilor rapide ca fulgerul și puterii copleșitoare pe care le dezlănțuie în momentul în care intră în ring.

Astfel, este evidentă în mod clar aspirația comună a echipei Mightytips și a acestui luptător neînfrânt: să atingem succesul fără precedent. “Ca o companie profund dedicată lumii sportului, am abordat această călătorie cu hotărâre și suntem determinați să îl propulsăm către culmi și mai înalte. În esență, această colaborare reprezintă manifestarea ambiției noastre împărtășite de a explora noi teritorii, de a depăși orice provocare și de a păstra intact recordul său imaculat.” – spune Constantin Mazilescu, vorbitor invitat.

Cum a început cariera lui Yevgenijs „Hurricane” Aleksejevs?

Yevgenijs a practicat taekwondo tradițional timp de până la 14 ani. A câștigat centura neagră și a participat la multe competiții internaționale în Italia, Finlanda, Estonia, Rusia. Și mai târziu, Aleksejevs a decis să devină kickboxer.

Tânărul a practicat acest sport până când a suferit o accidentare gravă. În timpul uneia dintre competiții, Yevgenijs și-a rupt piciorul în timp ce dădea o lovitură. Boxerul leton Yevgenijs Aleksejevs este un sportiv care nu a renunțat după o accidentare gravă și a revenit la box. Fiind un sport atât de iubit, dar și având în vedere colaborarea cu Mightytips, suntem de părere că pariurile sportive pe Aleksejevs se vor mări.

Cum și-a dezvoltat pasiunea pentru box?

Tranziția lui Evgeny Aleksejevs la box este o poveste foarte interesantă și reprezintă o adevărat aventură care poate motiva mulți pasionați. În timpul cât a stat acasă, recuperându-se după o accidentare debilitantă la picior, „Uraganul” și-a găsit alinarea și distragerea atenției în lumea jocurilor video. În doar o lună, a devenit profund absorbit de un anumit joc și a reușit să termine Witcher 3 într-un ritm uimitor.

Cu toate acestea, acest răgaz temporar l-a lăsat frustrat, ceea ce este de înțeles. Hotărât să-și recâștige măiestria fizică, s-a întors la sala de sport, dar de data aceasta și-a îndreptat atenția spre dezvoltarea forței părții superioare a corpului, recunoscând limitările pe care i le impuneau rănile la picior.

Ca mijloc de a-și canaliza frustrarea, Uraganul lovea cu putere sacii de box prezenți în sălile respective. Nu a trecut mult timp până când abilitățile sale remarcabile de a lovi cu pumnii au atras atenția altora, ceea ce a dus la o invitație de a participa la o competiție de box în Riga. Chiar și înainte de acest turneu, el obținuse deja două victorii pe tărâmul boxului, deși inițial nu prezenta nicio intenție de a urma acest sport la nivel profesionist.

De-a lungul carierei, letonul a trecut de la Taekwondo la Kickboxing, unde a acumulat următoarele premii:

  • 2007 – Campion mondial la kickboxing 2007
  • 2008 – Campion european la kickboxing 2008
  • 2010 – Campionul Baltic K-1 2010
  • 2011 – Campionul European de Muaythai 2011
  • 2015 – Campion european profesionist K-1 2015

Concluzie

Alimentat de o pasiune de nezdruncinat pentru sport și de un angajament neobosit de a le oferi sportivilor posibilitatea de a ajunge la performanțe maxime, MightyTips anunță cu mândrie cea mai recentă adăugire la familia sa de ambasadori în expansiune: nimeni altul decât formidabilul Jevgenijs „Uraganul” Aleksejevs.

După aproximativ un an de competiție acerbă în kickboxing după reguli paralele, Jevgenijs „Uraganul” Aleksejevs a lăsat lumea înmărmurită cu o realizare uluitoare – a triumfat în șapte lupte uimitoare într-o singură zi. Această performanță remarcabilă i-a adus prestigiosul titlu de campion mondial de kickboxing în 2007, un eveniment important care a avut loc în Italia în acel an. Cu siguranță, această colaborare va aduce succes și beneficii ambelor părți!



2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.