Casting pentru Teatrul Comunitar. Se caută ”actori” cu vârsta de peste 18...

Casting pentru Teatrul Comunitar. Se caută ”actori” cu vârsta de peste 18 ani

4.104
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

După succesul avut cu spectacolul ”Romeo și Julieta” la ediția precedentă a Festivalului Internațional Shakespeare, în 2016, regizorul Philip Parr, directorul artistic al Companiei Parrabbola din Marea Britanie se reîntoarce la Craiova împreună cu echipa sa! Pentru punerea în scenă a spectacolului vor avea loc castinguri în vederea stabilirii rolurilor fiecărui participant. Oricine peste 18 ani poate participa.

Pe 31 Martie încep repetițiile pentru un spectacol de Teatru Comunitar care va fi prezentat in cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului Shakespeare. Premiera spectacolului va avea loc în ziua de 24 Aprilie. Spectacolul va avea loc în aer liber și va fi o ocazie specială pentru oameni din orice domeniu de activitate, studenți, pensionari să devină actori, să se implice în construirea decorului și recuzitei, în realizarea costumelor, în funcție de abilitățile și dorințele fiecăruia. Vor fi patru săptămâni de repetiții și spectacole, cu o echipă română și engleză, care, avem convingerea, vor rămâne o experiență de neuitat pentru participanți. Proiectul, ce va reuni astfel câțiva actori profesioniști și oameni din comunitatea craioveană, este o coproducție între Festivalul Shakespeare Craiova, Compania Parrabbola UK, Teatrul Național ”Marin Sorescu” și Compania Teatrulescu.

În zilele de 24 și 25 februarie vor avea loc castinguri în vederea stabilirii rolurilor fiecărui participant. Se va discuta de asemenea și în privința stabilirii unui orar preliminar de repetiții în funcție de disponibilitatea participanților.

Castingurile se vor ține la Teatrul Național ”Marin Sorescu”: sâmbătă 24 februarie, între orele 11 și 19, iar duminică între orele 11 și 14 în foaierul teatrului. Castingul va consta în completarea unei fișe de prezentare, participarea la unele jocuri de grup și citirea unui text in limba română, text pe care îl veți primi pe loc. Cine dorește poate citi și un text în limba engleza.

Mai multe detalii veți putea afla în timpul zilelor de casting.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.