Teatrul Colibri Craiova participă la Festivalul Internațional „EuroMarionete”

Teatrul Colibri Craiova participă la Festivalul Internațional „EuroMarionete”

2.129
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova va participa marți, 17 mai 2016, la Festivalul Internațional de Arta Animației „EuroMarionete”, ediția a 17 – a, cu spectacolul ”Pe urmele lui Harap Alb”, la invutația Teatrului Clasic “Ioan Slavici” – Trupa Marionete Arad.  

 

Expoziția vivantă, cu momente comice, este adaptare a poveştii lui Ion Creangă, în regia Rodicăi Prisăcaru, pe care o  regăsim și în distribuție alături de actorii: Alis Ianoş, Daniel Mirea, Iulia Cârstea, Emanuel Popescu, Mugur Prisăcaru, Ionica Dobrescu. Reprezentația pune în valoare scenografia spectacolului Harap Alb, creată de maestrul Eustaţiu Gregorian, ce a făcut parte din repertoriul Teatrului Colibri. Ilustraţia muzicală este realizată de Rodica Prisăcaru şi Mugur Prisăcaru.

 

Craiovenii s-au bucurat de acest spectacol la închiderea Stagiunii 65 a Teatrului Colibri, iar publicul arădean va merge Pe urmele lui Harap Alb în festivalul care în 2016 celebrează 65 de ani de la primul spectacol cu marionete în Arad.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.