Week-end plin de Shakespeare

Week-end plin de Shakespeare

1.573
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un week-end de excepție promit organizatorii Fesivalului Internațional Shakespeare. În această seară va fi prezentat un spectacol efecte pirotehnice – “Cu înflăcărare despre sonetele lui Shakespeare”, prezentat de trupa Crispus din Sibiu. Trei ore de înflăcărare ne promit artiștii începând cu ora 21.00 în Piața William Shakespeare – ora 21.00, vor continua la ora 22 în Piața Mihai Viteazul, apoi la ora 23 în Piața Frații Buzești.

 

Sâmbătă, manifestările încep la ora 09.00 în foaierul teatrului unde vor fi Atelierele de Teatrologie realizate în colaborare cu Asociația Internațională a Criticilor de Teatru și Departamentul de Teatrologie, Management Cultural și Jurnalism Teatral din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică București.

 

De asemenea, sunteți invitați sâmbătă 16 aprilie, de la ora 10.00, la Consiliul Județean Dolj – Sala de Consiliu, unde are loc Conferința Internațională SHAKESPEARE organizată în colaborare cu Asociația Europeană de Cercetare Shakespeare (ESRA). Moderatori: Michael Dobson, Lawrence Gunter, Boika Dimitrova Sokolova, Nicoleta Cinpoes, George Volceanov, Emil Sârbulescu.

 

În aceeași zi de sâmbătă, de la ora 16, în Piața ,,William Shakespeare” are loc spectacolul COMEDIA ERORILOR, prezentat de Teatrul de Repertoriu din Worcester (Marea Britanie), regia Ben Humphrey.

 

La ora 18.00, la Portul Cultural Cetate va avea loc un concert de muzică renascentistă, iar seara cei care nu vor putea ajunge la spectacolul “Cu înflăcărare despre sonetele lui Shakespeare”, îl vor putea vedea sau dacă vă place îl puteți revedea: în Piața William Shakespeare – ora 21.00, Piața Mihai Viteazul – ora 22.00 și Piața Frații Buzești – ora 23.00

 

Duminică la ora 11.00, în foaierul Teatrului Național vor fi lansări de carte. La ora 16.00, în Piaţa ,,William Shakespeare” va fi pusă în scenă piesa “Comedia Erorilor”,spectacol prezentat de Teatrul de Repertoriu din Worcester (Marea Britanie) regia: Ben Humphrey. La 18.00 în Piaţa ,,Fraţii Buzeşti” va fi concert de muzică renascentistă.

 

În cele două săli ale Teatrului Național vor avea loc spectacole astfel:

-ora 18.30 Sala ,,Ion D. Sîrbu” – 7 Bufoni și Piotr Kondrat, recital susținut de actorul Piotr Kondrat din Varşovia (Polonia)

-ora 20.00Sala ,,Amza Pellea” – IULIUS CAESAR spectacol prezentat de Teatrul Naţional ,,Marin Sorescu” Craiova regia: Peter Schneider

 

Și din nou va veți avea parte de “Cu înflăcărare despre sonetele lui Shakespeare” începând cu ora 21.00

 

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.