Craiova: Băncile sunt închise azi

Craiova: Băncile sunt închise azi

1.151
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Majoritatea băncilor au anunţat că nu au program cu publicul pe 15 august, de Sfânta Maria. 

BCR anunţă că unităţile teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul pe 15 august. Banca Comercială Română mai informează că a fost asigurată alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, inclusiv sărbătorile legale.

Banca Comercială Carpatica informează că 15 August „este zi nelucrătoare”, se arată pe site-ul unităţii bancare. Aceasta mai anunţă că reţeaua de ATM-uri va funcţiona normal, iar clienţii bancii vor avea acces permanent la serviciile financiare şi prin serviciul de Internet Banking, BCC e-Smart. Deţinătorii de carduri Carpatica vor putea efectua plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri.

UniCredit Tiriac Bank informează că sucursalele nu îşi vor desfăşura activitatea cu publicul vineri, 15 august.

Alpha Bank anunţă pentru vineri că sucursalele şi agenţiile din ţară vor fi închise, iar sediile Alpha Point vor fi deschise în funcţie de programul de lucru al centrului comercial.

Banca Transilvania informează pe site că nu va avea program cu clienţii pe 15 august,



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2784

    Am umblat azi sa gasesc un bancomat bancpost functional de am inebunit !!!!..

    Ce sa mai Cashu e sfant… cardul este o imbecilitate.. de acum incolo sa-mi fie invatatura de minte sa nu pun baza pe carduri !

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.