Înscrieri deschise – curs Machiaj Craiova

Înscrieri deschise – curs Machiaj Craiova

4.374
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cursul de MakeUp organizat de Profesional New Consult în Craiova va avea deschiderea în perioada urmãtoare, curs ce pune accent pe componenta practicã, participanţii studiind teme precum machiajul de zi, machiajul de searã, machiajul de ocazie, smokey eyes, ehnica aplicãrii bazei de machiaj, tehnica eyeliner-ului, noţiuni de geometrie a feţei, stilizare sprâncene. Pentru sesiunea urmãtoare firma organizatoare anunţã ultimele locuri, aşadar cei care doresc sã cunoascã mai multe despre tehnicile realizãrii unui machiaj perfect trebuie sã se grãbeascã pentru a prinde un loc.

Formatorii cu experienţã, produsele profesionale, de marcã puse la dispoziţie gratuit în costul cursului, precum şi echipa dedicatã asigurã premisele necesare desfãşurãrii în bune condiţii a cursului şi asimilãrii cunoştinţelor necesare.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor firmei noastre la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm.

De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei diplomele fiind valabile atât în ţarâ cât şi în strãinãtate. LOCURILE SUNT LIMITATE !!!

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult, Craiova, la urmãtoarele coordonate :

telefoane contact :  0740.770.771, 0745.490.490.

sau puteţi remite un email la adresa : craiova@profesionalnewconsult.ro.

Ne gãsiţi în Craiova la adresa : bulevard Decebal, nr.102, blN10, sc.2, camera 2, Parter (lângã centrul comercial SUCPI, vizavi de ElectroputereParc Mall)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult, centrul Craiova, în perioada urmãtoare sunt :

 

Curs Aplicare Gene (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/)

Curs Coafor (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/)

Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/)



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.