Opera Română Craiova caută noi talente! CV-urile pot fi trimise până în...

Opera Română Craiova caută noi talente! CV-urile pot fi trimise până în iunie

3.246
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,83)

Opera Română Craiova anunță CASTING pentru solişti vocali, actori, maeştri corepetitori şi dansatori/balerini, pentru colaborări în stagiunea 2014-2015 !  Opera Română Craiova organizează pe 29 şi 30 iunie 2014 audiţii informative, cu scopul de a descoperi solişti vocali, actori, maeştri corepetitori şi dansatori/balerini talentaţi, care se pot ridica la nivelul  cerinţelor repertoriale şi al standardelor artistice ale ORC. !

Solişti vocali

Candidaţii vor prezenta, de preferinţă, extrase din rolurile pe care doresc să le interpreteze pe scenă. Pot participa solişti vocali (toate tipurile de voci) care sunt interesaţi să cânte orice rol aflat în repertoriul curent al ORC: http://operacraiova.ro/opera/repertoriu

Actori
Candidații vor prezenta două momente de factură diferită (un monolog dramatic și un monolog comic) și o piesă muzicală (cu sau fără acompaniment/negativ).
Maeştri corepetitori
Se caută candidați cu o excelentă citire la prima vedere, care să cunoască repertoriul consacrat de operă/operetă.

Dansatori/balerini
Candidații vor pregăti o variație de dans contemporan/balet.

Perioada de înscrieri se va încheia pe 26 iunie. Concurenţii vor trimite CV cu poză la adresa de e-mail consultantartistic@operacraiova.ro şi vor menţiona repertoriul ales pentru audiţie.

Pentru informaţii suplimentare: 0722 788 576



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     13-01-2011
    Mesaje
    169

    Transparenta, comunicare buna, artisti de clasa,rezultat sala plina si aplauze furtunoase.reteta de succes!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.