Trei sloturi ieșite din comun de jucat în 2023

Trei sloturi ieșite din comun de jucat în 2023

1.521
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sloturile sunt atât de interesante încât sunt prezente într-un număr foarte mare pe toate platformele de jocuri de noroc. Jucătorii sunt atât de fascinați de ele pentru că abordează diferite teme și găsesc distracția până și în cele mai ciudate păcănele.

Datorită online-ului s-a ajuns în punctul în care mii de sloturi stau la dispoziția jucătorilor din România prin intermediul unei singure platforme. Cazinou online Mr Bit este unul dintre cele mai bune exemplu pentru acei jucători care doresc să se bucure de o gamă variată de produse. Vorbim despre păcănele clasice, cu fructe și până la cele mai atipice titluri. Trei dintre cele mai ciudate jocuri îți prezentăm și noi în cele ce urmează.

Street Fighter II: The World Warrior

Inspirat din filmul și jocul pe televizor cu același nume, Street Fighter II: The World Warrior reprezintă rezultatul echipei de profesioniști care lucrează pentru furnizorul NetEnt. Varianta aceasta a jocului a apărut în 16 mai 2020 și a venit cu un RTP setat la 96.06%, volatilitate medie-ridicată și un câștig maxim ce ajunge până la 7.142 X miza.

Acțiunea se petrece pe o grilă de joc alcătuită din cinci role și tot atâtea rânduri, așezată pe mijlocul unui ecran care indică lupta dintre Ryu și Dhalsim. În Street Fighter II: The World Warrior nu există linii de plată, ci face parte din acele jocuri de tip Cluster. Simbolurile implicate într-o combinație câștigătoare dispar de pe poziție și în locul lor cad altele și tot așa până când nu mai există combinații câștigătoare.

Simbolurile de top sunt chiar cele care îi înfățișează pe eroii jocului; Ryu, Guile, Dhalsim, Honda, Ken, Blanka, Zangief și Chun-Li. Nu lipsește nici funcția jocuri gratuite pe care o poți activa în momentul în care câștigi bătălia din jocul de bază. Odată activată funcția, dacă adversarul este învins atunci se trece la următorul și câștigurile vor fi înmulțite cu 3, apoi cu 5 și până la 10 X, iar dacă se ajunge până la ultimul adversar și este învins, atunci vei câștiga premiul cel mare de 100 X miza. Dacă va câștiga adversarul, atunci se încheie funcția și se revine în jocul de bază.

Reactoonz

Un joc interesant și disponibil doar online, Reactoonz este opera dezvoltatorului Play n Go care abordează tema științifică fantastică. Se joacă pe o grilă formată din șapte role și șapte rânduri, iar locul liniilor de plată a fost luat de câștigurile în cascadă. Practic, grafica slotului este de ultimă generație, specifică dezvoltatorului.

Cu mize variate, slotul are foarte multe de oferit, deși nu există o funcție rotiri gratuite. Există o rundă specială care poate favoriza câștigarea celui mai mare premiu care ajunge la 4.570 ori miza. Totul se poate întâmpla datorită unor structuri extraterestre relativ asemănătoare unor nave spațiale ce apar în partea dreaptă a ecranului, acolo unde Gargatoon își găsește somnul.

Trezirea lui Gargatoon înseamnă activarea funcției speciale unde pe ecran or să apară mai multe asemenea creaturi de diferite dimensiuni. Au rolul de Wild și înlocuiesc toate celelalte simboluri. Pentru a putea ajunge în acel punct trebuie să se ajungă la ultimul contor de încărcare Quantum Leap. Implozia transformă între 3 și 6 simboluri obișnuite în Wild, Incizia pune un simbol Wild în centru și creează două diagonale cu un simbol aleatoriu, Demolarea distruge toate simbolurile care au un ochi pe ele și pe cele care se potrivesc cu el, iar Alternarea alege un simbol cu un singur ochi pe el și toate simbolurile care se potrivesc cu el sunt transformate într-un alt simbol.

Road Rage

Nolimit City este un dezvoltator cu un portofoliu de aproximativ 100 de jocuri lansate începând cu anul 2008 atunci când și-a început activitatea. Slotul Road Rage este una dintre creațiile echipei din Stockholm și a apărut pe piața jocurilor de noroc în 16 august 2022. Relativ nou, a reușit să impresioneze prin caracteristicile sale deosebite și o grafică superioară.

Furnizorul Nolimit City și-a învățat fanii cu lucruri explozive, exact cum s-a întâmplat și cu lansarea slotului Road Rage. Mișcarea echipei a fost îndrăzneață și totodată s-a dovedit că a fost inspirată pentru că pe cât de atipic este jocul, pe atât de popular a devenit. Spre deosebire de alte păcănele, Road Rage are multe funcții care necesită ceva timp să fie învățate.

Simboluri Card Wild pot aduce multiplicatori de câștig de până la 3 X și 3 niveluri de runde speciale. RTP-ul jocului este setat la 94.16% ușor sub media industriei, iar volatilitatea este ridicată. Surprinde nu doar tema, ci și câștigul maxim posibil ce atinge 36.000 X miza. Acțiunea are loc pe 5 role, 3 rânduri și 99 de combinații câștigătoare. Spre deosebire de alte jocuri, utilizatorul poate să cumpere funcția extra și în schimbul ei poate să plătească 66, 270 sau 666 X miza.

Distracția este mereu asigurată la cazinourile online și un merit pentru lucrul acesta îl are numărul foarte mare de păcănele. De la varianta de slot clasic și până la cele mai ciudate sloturi, toate fac deliciul pasionaților de jocuri de noroc.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.