Craiova: Poștașii, instruiți de polițiști să nu cadă pradă tâlharilor

Craiova: Poștașii, instruiți de polițiști să nu cadă pradă tâlharilor

580
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un grup de 12 poștași din Craiova a învățat de la poliţiştii din cadrul Secţiei 3 cum să manipuleze, păstreze, să distribuie şi să depoziteze banii, dar și cum să acționeze în diferite situaţii. Oamenii legii au verificat cu această ocazie și sistemele de pază de la două oficii poştale, informând totodată personalul de pază cu privire la legislaţia în vigoare.

Factorii poștali din Craiova au fost în câteva rânduri victime ale tâlharilor. Spre exemplu, în 2009, o poştăriţă a fost jefuită de un tânăr de 27 de ani, şi iubita lui, de 25 de ani, ambii din Brașov. Aceștia și-au cumpărat din suma furată o mașină de lux, însă anchetatorii le-au dat de urmă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1345

    Sa puna pensile pe card/////////////////////////se duc la banca si isi scot bani

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-06-2008
    Mesaje
    18

    Iar cei care fac 10 ore pana la bancomat (ca sunt batrani si se deplaseaza greu) sa dea cardul nepotilor sa isi ia si ei electrobotanice

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.