Filiași: CAO oprește apa pentru rău platnici

Filiași: CAO oprește apa pentru rău platnici

646
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

           Ca urmare a neachitării debitelor restante, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. va sista furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, în conformitate cu prevederile legale specifice aflate în vigoare după cum urmează:

– In data de 25.08.2014, pentru 26 scări de bloc ( de locuințe) aparținând Asociației de proprietari nr. 2 Tudor Vladimirescu din orașul Filiași.

– In data de 01.09.2014, pentru 21 scări de bloc ( de locuințe) aparținând Asociației de proprietari nr. 1 Nicolae Bălcescu din orașul Filiași.

   A fost derulată integral procedura legală ( notificări, somații,grafice de eșalonare, conciliere ), debitele datând din aprilie 2012, respectiv septembrie 2012.

    Se asigură apă potabilă prin intermediul fântânilor stradale aflate în zonă ( sub 500 m ), pe  str. B-dul Racoțeanu nr.133; nr.160 și în Parcul Central Filiași.

Măsura sistării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă ca urmare a neachitării debitelor restante, va continua şi în perioada următoare.

Conducerea,



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.