Secretul din spatele găleților cu apă rece turnate pe cap

Secretul din spatele găleților cu apă rece turnate pe cap

9.576
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urmă cu aproximativ două săptămâni, cei mai importanți oameni din industria tehnologiei au fost personaje principale în clipuri care au devenit virale pe internet. Mark Zuckerberg, șeful Facebook, Bill Gates, fondatorul Microsoft, Tim Cook, CEO Apple, dar și alții, au răspuns unei provocări de a-și turna o găleată cu gheață pe cap. Au urmat și vedete precum Justin Timbarlake, Lady Gaga, George Bush, Michael Jordan sau Novak Djokovic.
Le-au luat exemplu și oameni simpli, iar internetul e plin de astfel de filmulețe. Această campanie se ține de câțiva ani, însă abia acum a devenit virală.
Printre lacrimi, Anthony Carbajal, un fotograf american, a spus povestea familiei lui. Bunica sa și mama sa suferă de această boală. Și, din păcate, în urmă cu câteva luni, chiar și el a fost diagnosticat cu această afecțiune. Iată povestea sa:

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com



5 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    155

    De obicei, urasc aceste manifestari imbecile insa de data asta chiar are un scop real asa ca turnati-va ce vreti in cap, va sustin.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22019

    Ştiu că vi s-a umplut News Feedul cu oameni care-şi toarnă apă cu gheaţă în cap, dar un mesaj în plus nu strică: KFC vrea să facă o acţiune foarte interesantă. Mâine, de la 12:00, la KFC-ul de la Romană, o să fie un ‪#‎KFCBucketChallenge‬.
    Adică pentru fiecare persoană care îşi toarnă o găleată cu apă în cap, KFC donează 32 de lei (preţul unui bucket de-al lor) în contul Asociaţiei Pentru Boli Rare din România. Găleţile cu apă şi gheaţă sunt pregătite de KFC, iar toată minunea va fi filmată. Mi se pare foarte tare ideea!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     15-11-2005
    Mesaje
    64

    Ce boală? Ziarist de week-end!!

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    822
    Citat Mesaj initiat de Dakar
    Ce boală? Ziarist de week-end!!

    Many have done both, in an effort has raise millions of dollars for the ALS Association, which combats amyotrophic lateral sclerosis, also known as Lou Gehrig’s disease.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-07-2013
    Mesaje
    50
    Citat Mesaj initiat de Dakar
    Ce boală? Ziarist de week-end!!

    ALS

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.