Global Talent, noul brand internațional al programului Global Interships

Global Talent, noul brand internațional al programului Global Interships

805
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

AIESEC Craiova a lansat programul Global Talent, o nouă denumire a binecunoscutului program Global Interships începând cu 13 Octombrie, ce va dura pâna pe 15 Decembrie.

Global Talent este programul prin care organizația promovează stagiile profesionale în străinătate. Acest program este adresat studenților și proaspăt absolvenților ce îsi doresc o experiență profesională plătită intr-un cadru bine organizat, durata intershipurilor fiind cuprinsă între 3 luni și 18 luni. Cei care doresc să aplice pentru un astfel de program trebuie să aibă un minim de 3 luni de experientă in domeniul pentru care aplică și să aibă un nivel mediu de limba engleză. Pe langă salariul lunar ce constă în salariul mediu pe economie din țara aleasă de ei, acestia beneficiază de loc de cazare rezervat special pentru ei de membri AIESEC din țara respectivă. Domeniile pentru care pot aplica sunt marketing, IT și educațional. Printre țările participante putem enumera Polonia, Cehia, Germania, Olanda, Suedia, Brazilia, S.U.A., Canada, India, Turcia, China si Japonia.

Mihaela Pătrană, masterandă anul II la SNSPA, București, absolventă a Facultații de Drept si Științe Sociale, specializare Sociologie, Craiova, este una din participanții proiectului, aflandu-se din iulie 2014 în Bonn, Germania:

,, Am crezut în programul ăsta încă de pe vremea în care eram membru AIESEC și am zis să încerc. Cred că e un super start de carieră pentru un student.

Mi-am dorit să ajung într-un mediu în care să mă dezvolt foarte rapid, să călătoresc și mă distrez.

Lecția pe care mi-am primit-o e că, deși așteptările nu iți sunt îndeplinite încă de la început, poți schimba ceva.  Momentan mă ocup de proiecte complexe de Resurse Umane: modele de clustering si sisteme de bonusare J și îmi place! Simt cum acțiunile mele au un impact asupra business-ului..pe termen lung.

Deși îmi plătesc cazarea din banii primiți ca salariu, din punct de vedere financiar e foarte ok, am reușit să și călătoresc.”

 Cei interesați se pot înscrie online pe www.aiesec-craiova.org sau pot lua legatura cu membri AIESEC aflați la Universitate, perioada de înscrieri terminandu-se pe 15 Decembrie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.