Craiova: Intervenție cu ATV-ul pe străzile și aleile din oraș

Craiova: Intervenție cu ATV-ul pe străzile și aleile din oraș

1.173
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Peste 266 tone de material antiderapant au fost folosite, începând de sâmbătă și până ieri, pentru combaterea poleiului în Craiova, au transmis reprezentanții SC Salubritate Craiova SRL. Totodată, în premieră, două ATV-uri cu lamă, aflate în dotarea SC Salubritate Craiova SRL, au fost folosite în tot acest timp pentru a degaja zăpada de pe aleile pietonale dar și de pe esplanadele din oraș, respectiv Piața Mihai Viteazul, Piața William Shakespeare și esplanada din cartierul Craiovița Nouă. 

De sâmbătă, 7 februarie, ora 7:00, până luni, 9 februarie, cantitatea totală de material antiderapant folosită pentru intervenție a fost de 266,5 tone de sare și nisip în amestec. Sâmbătă au fost scoase pe teren 43 de utilaje, în timp ce în cursul zilei de duminică numărul a fost redus la 14, pe fondul îmbunătățirii condițiilor meteorologice. În cursul zilei de luni, 41 de utilaje au fost folosite la degajarea zăpezii de pe străzi dar și pentru a împrăștia material antiderapant.

Având în vedere prognozele meteorologice pentru următoarea perioadă, când în Craiova sunt anunțate temperaturi care pot ajunge în timpul nopții la -12 grade Celsius, SC Salubritate Craiova SRL este pregătită să intervină pentru combaterea poleiului, având în prezent în stoc 739 tone de material antiderapant în amestec (sare și nisip) și 39 tone de clorură de calciu”, au comunicat presei reprezentanții Societății de Salubritate.

Sursa foto: Viorel Pîrligras/Facebook

 



6 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2467

    Interesant

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Troll
    Data de inscriere
     17-11-2012
    Locatie
     Bora Bora
    Mesaje
    758

    Am vazut si eu ATV-urile pe esplanada in centru… chiar isi fac bine bine treaba la trotuare…dar vara care e intrebuintarea lor?

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2854

    chiar sunt utile?

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-04-2011
    Mesaje
    39
    Citat Mesaj initiat de mario008
    Am vazut si eu ATV-urile pe esplanada in centru… chiar isi fac bine bine treaba la trotuare…dar vara care e intrebuintarea lor?

    le inchiriem cu ora pentru turisti…

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-02-2015
    Mesaje
    1

    Sa nu mai manance rahat, si sa spuna ca au intervenit cu ele pe trotuarele strazilor. Sa spuna ca au facut pe acolo prin centru, nu pe trotuarele strazilor din oras. Ei nu sunt instare sa bage pluguri, sau sa arunce material pe strazile dintre blocuri, si vorbim de curatat trotuarele. Sa vina sa le arat trotuarele, de pe marile bulevarde, pline cu zapada batatorita si gheata. Ei nici in statiile de autobuz nu sunt instare sa le curate, ce sa mai vorbim de altceva. Azi abea au trimis pe cei de la spatii verzi, sa curate trotuarele din parculetul din Craiovita prin vechea metoda, casmaua si alte instrumente de spart gheata. De laudat este simplu sa ne laudam, din tantar facem armasar ca defiecare data.

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    25

    Se mira pe ce sa mai „sparga bani” investim in ATV-uri ca in rest avem detoate! )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.