Craiova: Inspectorii de la Taxe și Impozite care au șters amenzi din...

Craiova: Inspectorii de la Taxe și Impozite care au șters amenzi din sistem, trimiși în judecată

1.038
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova i-au trimis în judecată pe 14 foşti şi actuali inspectori din cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova. Aceștia sunt acuzaţi de comiterea unor infracțiuni de fraude informatice, fals, înşelăciune şi abuz în serviciu.

Mai exact, cei 14 inculpați din dosar, angajați la Taxe şi Impozite Craiova, au şters din evidenţa fiscală informatizată mai multe debite din amenzi, în baza unor sentinţe civile fictive şi a unor chitanţe nereale. De asemenea, funcţionarii sunt suspectaţi că au acordat nejustificat facilităţi fiscale unor persoane care nu aveau dreptul şi care nu se încadrau în prevederile legale ori au anulat mai multe chitanţe prin care au fost încasate taxe judiciare de timbru, pentru a obţine beneficii materiale. Prejudicial adus bugetului local este de aproximativ 650.000 de lei. 

Funcţionarii care lucrau la Txe și Impozite și care sunt acuzaţi de fapte de corupţie sunt: Titina Guşiţă, Octavian Cojocaru, Petrişor Stepan, Elena Munteanu, Vasilica Bumbac, Claudia Bogoi, Luminiţa Predoaica, Ioana Moraru, Georgeta Mitroi şi Lilioară Piciu. Corina Coadă, Lucica Păsărică, Valentina Cătănescu şi Andreea Beldeanu sunt foşti inspectori ai Direcţiei.



6 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3465

    Mai sunt cativa de la care a plecat invatatura , probabil s au dat la fund la timp . Urmeaza oricum altii , chiar fac pariu .

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     08-02-2014
    Mesaje
    126

    Lyatii la ancheta si pe celebrii d ni directori Moni si Cristi…care au papat banutii de la taxe si impozite cu multpreacunoscutele d ne asistente ale sp.Victor Babes.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2503

    La puscarie cu ei dar si cei care au beneficiat de acest favor

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3586

    nebuni frate.ce au crezut animalele astea oare?

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3473

    Da vreau sa va spun ca am cerut informatii unei dudui de acolo referitor la impozit si habar nu a avut pe ce lume traieste . Oare cine o fi angajat o acolo ?

    Probabil dupa ce ” au plecat ” greii,astia habar n au pe ce lume traiesc .

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    12

    Inventivi si descurcareti Romani!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.