Mihai Bendeac prezinta in Cetatea Baniei show-ul THE LIVE

Mihai Bendeac prezinta in Cetatea Baniei show-ul THE LIVE

931
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Actorul Mihai Bendeac vine in premiera la Craiova, pe 6 aprilie 2015, la Casa de Cultura a Studentilor, cu show-ul ThE LivE.

ThE LivE este raspunsul lui Mihai Bendeac, la dorinta publicului de a se īntālni cu el, in calitate de om de divertisment. Ani de zile, a refuzat acest gen de show, dorind sa-si rezume prestatia pe scena, la ceea ce iubeste cel mai mult: teatrul.

Plecand insa de la aceasta idee, ThE LivE se situeaza la mijlocul drumului dintre stand up si teatru. Este o reprezentatie despre felul ciudat, original, aparte, in care isi traieste viata un actor celebru, atāt pentru cariera cāt si pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile.

Show-ul adauga conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca si bagaj: interpretativitatea.

Evident, persoanele publice din Romānia (imitarea/parodierea lor) isi regasesc locul pe scena. Asta si pentru ca, in mod natural, Mihai Bendeac este posedat de multiple personalitati ce dau navala in vita lui de zi cu zi, fara sa vrea.

Pe 6 aprilie 2015, de la ora 19.00, Agentia EVOBRAND il aduce pe Mihai Bendeac cu show-ul ThE LivE, la Casa Studentilor din Cetatea Baniei.

Biletele se pot procura de la: Casa Studentilor din Craiova, Restaurant EPOCA, Cafeneaua Trend Studio – Auchan Craiovita sau la numarul de telefon: 0758.57.55.29.

Costul unui bilet este 49 RON, iar numarul locurilor este limitat.



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-02-2014
    Mesaje
    27

    de unde pot lua bilete??

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-12-2007
    Locatie
     La mama dracu'
    Mesaje
    917
    Citat Mesaj initiat de mihai.marin
    de unde pot lua bilete??

    refuz sa cred ca intrebi asta

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4112

    Super tare omul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.