Craiova: ”Winterland”, Târg de Crăciun la Universitate

Craiova: ”Winterland”, Târg de Crăciun la Universitate

3.925
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)
Universitatea din Craiova redeschide porţile Târgului de Crăciun ”Winterland”, miercuri, 16 decembrie 2015, începând cu ora 11:00, în holul clădirii centrale. Evenimentul se va încheia duminică, 20 decembrie 2015.
Winterland este un eveniment de tradiţie pentru Universitatea din Craiova, aflat la cea de-a V-a ediție. Vor fi expuse spre vânzare decoraţiuni şi aranjamente naturale cu specific de sărbătoare, realizate de studenţii Facultăţii de Horticultură, secţia Peisagistică, sub supravegherea profesorilor coordonatori.
Pentru a realiza aranjamentele naturale și ornamentele vor fi folosite conuri de brad, nuci, ghinde, boabe de cafea, foi de porumb, paste făinoase, merișoare și crenguțe de brad. De asemenea, la expoziție vor fi prezentate produse agro-alimentare realizate de studenții specializării Tehnologia prelucrării produselor agricole, din cadrul Facultății de Horticultură, produse cu care au câștigat diverse concursuri studențești.
În deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc un program artistic susținut de membrii Ansamblului Alunelu din Pielești (Dolj) și de elevii Liceului Voltaire. 


1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4458

    super

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.