Cod Portocaliu de inundații pe Dunăre

Cod Portocaliu de inundații pe Dunăre

987
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Având în vedere situaţia hidrologică actuală şi prognoza evoluţiei situaţiei hidrometeorologice din Bazinul Dunării în amonte de intrarea în ţară (secţiunea Baziaş), se vor înregistra în continuare creşteri importante de debite şi niveluri pe sectorul românesc al Dunării (aval de S.H.E.N. Porţile de Fier), cu depăşirea COTELOR DE APARARE.

 

Începând de ieri și până la 18.03.2016, ora 18:00, pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de S.H.E.N. Porţile de Fier, judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea, a fost instituit Cod Galben de inundații.

 

Totodată, este COD PORTOCALIU până 18.03.2016 ora 18:00 pe Dunăre, sector aval de S.H.E.N. Porţile de Fier – Zimnicea, judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman. 



3 COMENTARII

  1. #1

    Dacă se va revărsa Dunărea, să sperăm ca situația o să fie mai bine gestionată decât în 2006!

  2. #2

    Mda…inundații…. În 2006 a fost totul gestionat și bine gândit de argății lui Năstase…era interes de a se inunda Rastul(D.na Lili cu baltă de pește)… Balta Potelu cu mii de hectare inundate…Bechet inundat..acum nu are de unde să vină volumul de apă pe Dunăre ca în 2006…Nu uitați ca barajul de la P.F.era …GOL…așa ca…

  3. #3

    Religia – o frază de dânşii inventată
    Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
    Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
    După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
    Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?
    Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
    Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…
    Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea –
    Cel ce în astă lume a dus numai durerea
    Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi.
    Minciuni şi fraze-i totul ce statele susţine,
    Nu-i ordinea firească ce ei a fi susţin;
    Averea să le aperi, mărirea ş-a lor bine,
    Ei braţul tău înarmă ca să loveşti în tine,
    Şi pe voi contra voastră la luptă ei vă mân’.
    MIHAI EMINESCU
    Mihai Eminescu este cel mai mare poet al Romaniilor si cred ca aceste versuri de mai sus ar trebuii sa le rostim inainte sa rostim rugaciuniile in fiecare Dumineca cand suntem la biserica indiferent care biserica si nu numai….in campaniile electorale sa ne amintim de aceste versuri ale celui mai mare poet ….am spus astea pentru ca atat politicul cat si religia institutionalizata sunt instrumente dovedite si foarte eficiente de manipulare a maselor de oameni….Mihai Eminescu inca ne vorbeste ….oare merita sa meditam la versuriile lui ??????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.