Tramvaiele vor circula de la 1 aprilie. Și nu e păcăleală(?)!

Tramvaiele vor circula de la 1 aprilie. Și nu e păcăleală(?)!

3.502
41
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Oprite din circulație de circa trei ani, tramvaiele ar urma să fie repuse la dispoziția craiovenilor începând cu 1 aprilie 2016, după ce proiectul va fi trecut prin ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 31 martie a.c., a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, managerul RAT SRL, Sorin Manda. Sorin Manda RAT 

 

Recepția proiectului de reabilitare a Străzii ”Calea București”, care a inclus, pe un lot, calea de rulare (șinele) și, pe un altul, înlocuirea firului de contact al tramvaielor, va avea loc până la 24 martie. Între 24 și 31 martie, conducerea RAT spune că se vor face probe cu toate cele 15 tramvaie. ”Scenariul cel mai posibil este ca pe 24 martie să aibă loc recepția finală, iar în ședința din 31 martie să fie aprobată concesionarea liniei de tramvai, pentru că acum suntem SRL și nu se poate face altfel”, a precizat Sorin Manda, managerul RAT Craiova.

 

Acesta a mai precizat că cele 15 tramvaie vor fi dotate cu AC, banii pentru aparatele de aer condiționat fiind prinși în Bugetul Craiovei pe 2016. De altfel, călătorii se vor putea conecta la rețeaua WI-FI, pentru că va fi disponibilă și în tramvaie. proba tramvai 2015

 

Sorin Manda a insistat că nu există absolut nicio problemă în privința căii de rulare a tramvaielor, argumentând că singura probă care s-a făcut, cu un singur mijloc de transport în comun, într-o singură zi, pe 17 decembrie 2015, a decurs cu succes, înlăturând astfel ”speculațiile” apărute pe site-urile de socializare care puneau pe seama întârzierii repunerii în funcțiune a tramvaielor unele probleme tehnice.

 

Pe de altă parte, cele 13 tramvaie modernizate vor purta siglă nouă, dată fiind și schimbarea regiei în SRL. Cât despre numele foștilor directori, trecute pe ”fruntea” vehiculelor, actualul manager a dat de înțeles că au fost înlăturate.

 

Cât despre prețul biletelor și abonamentelor, acestea vor rămâne neschimbate. Autobuzele care circulă acum în locul tramvaielor vor fi redistribuite pe trasee unde, în prezent, circulă unele foarte vechi.



41 COMENTARII

  1. #41
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    12
    Citat Mesaj initiat de Bogdan7
    Nu le-a simtit nimeni lipsa , mai bine le-ar duce la casat in ce tara se mai circula cu astfel de jafuri din anul 1100 I.H.R .. Arata oribil mai lipsea sa fie pe carbuni sa scoata fum ca locomotiva cu abur si era perfecte .

    Stai linistit ca in multe orase din tara circula astfel de rable, chiar si in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Arad, Oradea sau Cluj. Au si tramvaie modele mai noi, dar asta nu inseamna ca nu au si rable de acest gen. Este clar ca DOAR in Romania mai pot circula astfel de tinichele, ca nemtii deaia le-au dat mocca la fraieri, numai sa scape de ele, ai costau mai mult sa le farame. In orice tara civilizata din vest, ce depaseste de 20-25 de ani vechime, se dau in mod GRATUIT tarilor nevoiase, doar sa plateasca transportul, numai sa scape de ele, iar pe noi acesti mafioti ne mint ca dau milioane de euro pe rablele astea, fie ele tramvaie, fie autobuze. HUAAAAAAA !!! Cam asa arata o liie si tramvaiele prin oraselele mai mici din vest. Dupa ce deschideti link, dati clik pe poza pentru marire penru o mai buna vixualizarea imaginii.

    http://imgur.com/n6ZYeQD

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.