Tramvaiele vor circula de la 1 aprilie. Și nu e păcăleală(?)!

Tramvaiele vor circula de la 1 aprilie. Și nu e păcăleală(?)!

3.503
41
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Oprite din circulație de circa trei ani, tramvaiele ar urma să fie repuse la dispoziția craiovenilor începând cu 1 aprilie 2016, după ce proiectul va fi trecut prin ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 31 martie a.c., a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, managerul RAT SRL, Sorin Manda. Sorin Manda RAT 

 

Recepția proiectului de reabilitare a Străzii ”Calea București”, care a inclus, pe un lot, calea de rulare (șinele) și, pe un altul, înlocuirea firului de contact al tramvaielor, va avea loc până la 24 martie. Între 24 și 31 martie, conducerea RAT spune că se vor face probe cu toate cele 15 tramvaie. ”Scenariul cel mai posibil este ca pe 24 martie să aibă loc recepția finală, iar în ședința din 31 martie să fie aprobată concesionarea liniei de tramvai, pentru că acum suntem SRL și nu se poate face altfel”, a precizat Sorin Manda, managerul RAT Craiova.

 

Acesta a mai precizat că cele 15 tramvaie vor fi dotate cu AC, banii pentru aparatele de aer condiționat fiind prinși în Bugetul Craiovei pe 2016. De altfel, călătorii se vor putea conecta la rețeaua WI-FI, pentru că va fi disponibilă și în tramvaie. proba tramvai 2015

 

Sorin Manda a insistat că nu există absolut nicio problemă în privința căii de rulare a tramvaielor, argumentând că singura probă care s-a făcut, cu un singur mijloc de transport în comun, într-o singură zi, pe 17 decembrie 2015, a decurs cu succes, înlăturând astfel ”speculațiile” apărute pe site-urile de socializare care puneau pe seama întârzierii repunerii în funcțiune a tramvaielor unele probleme tehnice.

 

Pe de altă parte, cele 13 tramvaie modernizate vor purta siglă nouă, dată fiind și schimbarea regiei în SRL. Cât despre numele foștilor directori, trecute pe ”fruntea” vehiculelor, actualul manager a dat de înțeles că au fost înlăturate.

 

Cât despre prețul biletelor și abonamentelor, acestea vor rămâne neschimbate. Autobuzele care circulă acum în locul tramvaielor vor fi redistribuite pe trasee unde, în prezent, circulă unele foarte vechi.



41 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    la inceput ne-a mintit ca de la 1 ianuarie…apoi s-a amanat pana pe 1 februarie…apoi 1 martie….acum 1 aprilie ))))))) . Cred ca defapt e 1 aprilie 2070

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    1694

    Pacaleala! Nu vedeti ca AC-urile sunt prinse in bugetul din 2106

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  4. #4

    E vrajala asta, o sa ajungem sa ne plimbam cu carutele

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5309

    Jeguri de tramvaie !!

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6

    Ce gluma buna…ca ale lui Basescu….Ar trebui facut un protest in care toti sa circulam cu particulari si RATC sa iasa in pierdere, exact cand vor da cu adevarat drumu la tramvaie

  7. #7

    Tot cojile alea lipite cu superglue de 1 leu bucata…?

  8. #8

    nu e pacaleala e campanie electorala.cred ca puteau circula de acum 1 an

  9. #9

    Nici nu cred ca mai e nevoie de tramvaie.

  10. #10
    Oldtimer
    Data de inscriere
     10-02-2009
    Mesaje
    1219

    Manda vino sa vezi cum se circula pe traseul 3.Ar trebui sa nu cumpere nimeni bilete sau abonamente.DEMISIA

  11. #11
  12. #12

    Păi si ăstea care parchiaza pe linie la Auchan ce fac:?)))

  13. #13
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-11-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    338

    Tramvai modernizat = Tramvaiul vechi vopsit si abtibilduit . O sa imi fie foarte drag sa le vad prin oras! Este un lucru foarte bun ca au „modernizat” infrastructura, si cred eu, ca acum, pe infrastructura „modernizata”, se poate circula cu viteza mai mare, mai confortabil. Si daca tot au modernizat si tramvaiele, presupun ca nu va mai fi vara extrem de cald in ele si iarna foarte frig, ca doar ar trebuii sa fie si ele dotate cu o instalatie de climatizare….nu?
    Ma bucur foarte mult!!! De abia astept sa merg cu tramvaiul!
    Ma intreb totusi, cand vor incepe lucrarile pentru metrou? Ca acum am terminat cu tramvaiele, le-am pus la punct…. Sunt ferm convins ca in viitorul apropiat, la Craiova se va discuta despre metrou….

  14. #14

    Mai liniște fără ele. Lăsati-le așa !

  15. #15
  16. #16
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    146

    Sa te tii accidente de circulatie….!

  17. #17

    Tramvaiele sunt o pacaleala

  18. #18
  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3855

    Urate sunt tramvaiele astea

  20. #20

    Sa nu mai bage nici un tramvai,ca dupa ce ca e aglomerat orasul,daca o sa le dea drumu va fii si mai rau

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.