Craiova Streetball, în Piața ”Mihai Viteazul”

Craiova Streetball, în Piața ”Mihai Viteazul”

17.065
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Piaţa „Mihai Viteazul” va găzdui, în acest week-end, Craiova Streetball, a doua etapă a circuitului naţional de baschet 3×3 SuperBet Tour. Turneul este dedicat tuturor celor pasionaţi de baschet, băieţi şi fete.  

 

Organizatorii anunţă o atmosferă antrenantă în Piaţa „Mihai Viteazul”: concursuri, muzică şi alte momente de entertainment, pentru a transforma turneul într-o adevărată sărbătoare a baschetului în aer liber. De asemenea, în cursul zilei de duminică va avea loc şi un meci de baschet 3×3 în scaun rulant.

 

Echipele pot fi înscrise în competiţia naţională pe site-ul www.3la3.ro. Participarea este gratuită, iar fiecare jucător înscris va primi kitul participantului, care include cadouri din partea organizatorilor.

 

Competiţia de baschet 3x3SuperBet Tour a început la Ploieşti, în 21-22 mai, şi se desfăşoară şi în alte oraşe din ţară, Craiova, Bucureşti şi Constanţa, iar finala va avea loc între 26 şi 28 august 2016, la Bucureşti.

 

Foto: Florin Tomescu



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3613

    SUPER

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4317

    Interesant.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.