Săptămâna surprizelor în Champions League

Săptămâna surprizelor în Champions League

517
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marţi şi miercuri s-au disputat ultimele partide tur ale optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Real Madrid a reuşit un surprinzător 1-1 pe „Luzhniki” cu ŢSKA Moscova, după ce a condus pe tabelă mai mult de o oră. Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 28, ruşii izbutind egalarea în prelungirile întâlnirii, în urma unei faze fixe, prin fundaşul belgian Wernbloom. Tot marţi seară, Napoli a defilat pe „San Paolo”, într-o atmosferă rar întâlnită pe alte stadioane ale Europei, în faţa lui Chelsea. Englezii au deschis scorul prin Mata, în urma unei erori defensive a căpitanului Cannavaro, însă gazdele au preluat până la pauză conducerea. Lavezzi a egalat cu un şut superb de la marginea careului, în timp ce „El Matador” Cavani a făcut 2-1 în prelungirile primei reprize. Tot argentinianul Lavezzi a asigurat desprinderea în minutul 65, după un assist al uruguayanului, scorul „îngheţând” la 3-1. Două rezultate neaşteptate s-au înregistrat şi aseară, în ultimele două jocuri tur ale optimilor.

Sursa foto: Dailymail

Bayern Munchen a fost învinsă de deja uimitoarea Basel, echipă care a reuşit accederea în această fază a competiţiei după ce a eliminat pe Manchester United în grupe. Elveţienii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Stocker în minutul 86, anunţând un retur cât se poate de interesant şi imprevizibil pe „Allianz Arena”. Nici Inter Milano, cu Cristi Chivu titular, n-a izbutit nimic aseară, cedând în deplasare în faţa lui Olympique Marseille, 0-1. Francezii au marcat golul victoriei prin Andre Ayew, în minutul 92, în urma unui corner.

Radu Ştefan

Rezultatele partidelor tur ale optimilor Ligii:

Olympique Lyon – APOEL Nicosia 1-0

Bayern Leverkusen – FC Barcelona 1-3

Zenit St. Petersburg – Benfica Lisabona 3-2

AC Milan – Arsenal Londra 4-0

ŢSKA Moscova – Real Madrid 1-1

Napoli – Chelsea 3-1

Basel – Bayern Munchen 1-0

Marseille – Inter 1-0



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.