Avem drumuri mai proaste decât Gabon sau Zimbabwe

Avem drumuri mai proaste decât Gabon sau Zimbabwe

11.687
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

România este la coada clasamentului în ceea ce privește starea drumurilor. Țara noastră are cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeană și se află printre ultimele din lume, fiind surclasată de țări precum Cambodgia, Zimbabwe, Bangladesh, Nepal sau Vietnam sau Cambodgia.

 

Conform Raportului Competitivităţii Globale, publicat de Forumul Economic Mondial, România se află pe locul 128 din 138 la capitolul drumuri.  Țara noastră ocupă ultimul loc din țările comunitare, avem în schimb prețul carburanților mai mare decât în multe state din Europa. Deși pare greu de crezut, tața noastră a fost depășită de state precum Sierra Leone (locul 122), Gabon (locul 121), Malawi (locul 112),  Zimbabwe (locul 101), Tanzania (90), sau Uganda (88).

 

Acelaşi raport arată că România stă mai bine la capitolul infrastructură de telefonie fixă şi mobilă, adică numărul de linii fixe şi abonamente de mobil la mia de locuitori. Este pe locul 55 şi 88 în lume. De asemenea, rezultate mai bune au fost obţinute la infrastructura de electricitate – locul 75 în lume din 138 de ţări, informează Digi24.

 



9 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     24-03-2009
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    191

    Popescu Mircea este Profesor.Doctor.Inginer, are o masina buna dar cand pleaca de la servici intra cu roata in cel putin 3 gropi in oras si pana acasa este obligat sa mearga pe un drum de pamant vreo 50 de metri.
    Mugabe Mobutu e bastinas si vanator de lei de profesie, nu are masina dar cand pleaca acasa de la vanatoare, taraste leul pe autostrada.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4035

    PAI LA CAT SE FURA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6024

    Asta spune totul. Mai bine de asa nu ai cum sa faci un clasament. Avem drumuri de tot kktul si dupa ce ca drumurile sunt asa cum sunt peste 50% dintre soferi sunt si ei evident de tot rasul.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  4. #4

    Noi suntem insula funafuty☺

  5. #5
  6. #6
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    9

    Pai ce sa faci, asta este. Acum 30-40 de ani cand romanii slujeau prin tarile arabe, africane etc., asta au facut, au construit tari, orase, cladiri, blocuri, care mai de care mai interesante. Uratii aia erau cu 30 de ani inaintea noastra, bine ca le-am construit orase, tari, etc. acum ne-au depasit, suntem noi in urma cu 30 de ani in urma lor. Pai noi daca am batut pasul pe loc de 26 de ani, ba chiar am distrus 70% din tara asta, cum sa dai inainte. Pai la venirea mafiotilor la conducere, sau de cand cu UE asta, ce pretentii sa ai ? astia ne-au afundat si mai rau in namol, ne-au pus sa ne vindem tara, sa o destramam, sa o ruinam, ca asa se intampla daca esti copbai, si trebuie sa cumperi toate cacaturile de la jmecheri ca ei sa prospere. Vai de mama noastra, suntem ceea ce meritam, un popor de rahat, o tara de rahat am ajuns.

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    10
    Citat Mesaj initiat de alexandra1967
    PAI LA CAT SE FURA.

    Cine fura ? partidul rosu pesedist pe care tu il sustii fura? nu cred, hai fi serioasa !!

  8. #8

    Am fost intr-un sat care apartine de comuna Melinesti si parca m-am intors in timp.De ce mai sunt alesi primarii aia care lasa satele ca acum 40ani nu inteleg.

  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    14

    Ca vorba aia, trebuie sa fire si de acolo de la primaria aia cineva, cum de ce Pai mergi prin sate dalea bagate prin nu stiu ce coclauri, prin vagaune, pe varful dealului intre paduri, prin diverse judete, si ai sa vezi ca abea este accesibil un drum cu o masina, aia mai mult de drumuri de pamant sau pietruite in cele mai bune cazuri nu au vazut.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.