Baschet: Vuksanovic: „Suntem obligați să câștigăm cu Phoenix”

Baschet: Vuksanovic: „Suntem obligați să câștigăm cu Phoenix”

1.990
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipa masculină de baschet SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la Phoenix Galați, vineri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, într-un meci contând pentru runda a cincea din Liga Națională.

Gazdele pregătite de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic vin după o înfrângere în campionat, pe terenul celor de la BC Timișoara. Craiova a pierdut în Banat la diferență de o posesie, 62-60, în timp ce Phoenix a câștigat pe teren propriu, scor 80-78 cu ABC Mureș Târgu Mureș.

Antrenorul principal al oltenilor, Vladimir Vuksanovic spune că victoria echipei sale este obligatorie în meciul de vineri.

Ne așteaptă un meci pe care suntem obligați să îl câștigăm. Toate partidele sunt dificile și trebuie să o luăm pas cu pas. Așteptăm publicul să vină să ne susțină și să obținem o nouă victorie”, a spus Vuksanovic, înaintea jocului cu echipa din Galați.

SCM U Craiova și Phoenix Galați sunt „vecine” în clasamentul Ligii Naționale. Gazdele meciului de mâine ocupă locul opt, cu 4 puncte și un bilanț negativ după trei jocuri disputate (o victorie și 2 înfrângeri), în timp ce echipa antrenată de Florin Nini se află pe poziția a noua cu trei puncte (o victorie și o înfrângere), după două jocuri disputate în această ediție de campionat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.