Solomon “dă sistare” la căratul zăpezii: Nu cheltuim bugetul pe aşa ceva!

Solomon “dă sistare” la căratul zăpezii: Nu cheltuim bugetul pe aşa ceva!

282
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primarul Antonie Solomon a anunţat ca va sista transportul zăpezii rămase în Craiova în afara oraşului. Operaţiune ava fi stopată la 1 martie, după ce vor fi degajate intersecţiile.

“Eu vreau să vă spun că vreau să dau sistare la această acţiune. Nu putem să cheltuim bugetul primăriei pe aşa ceva. Nu avem cum, la câtă zăpadă a căzut. Craiova are mii de hectare, înmulţi cu 60 de cm cât a avut zăpada şi vedeţi că e vorba de zeci sau sute de milioane de metri cubi de zăpadă pe care ar trebui să-i cărăm şi nu ne putem permite. A, că trebuie luată zapada din intersecţii să vezi pe unde mergi să nu intre altul în tine, asta da, dar atât. De la 1 martie firma Delta nu va mai acţiona în oraş. Vom lucra în continuare cu utilajele celor de la Salubritate şi de la RAADPFL”, a spus Solomon.
Din câte se pare, primarul vrea să compenseze cu rugăciuni utilajele puse pe liber de la 1 martie.
“Păi voi care staţi la case, ce faceţi cu zăpada din curte, că e un efort imens să o muţi. Mai stai, te mai rogi la Dumnezeu să dea mai cald să scapi de ea. Sper să nu vină dezgheţul brusc, dar, în rest, canalizarea o să facă faţă”, a mai spus primarul.

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    557

    In loc sa care zapada de pe strazile ce nu au canalizare (dar care conform promisiunilor electorale de acum 4 ani trebuiau sa aiba), penalul primar cara zapada doar din intersectii si se declara multumit. Avem un primar care circula doar cu masina.Iar traseul pe care circula, il asfalteaza de doua ori pean. In rest, numai gura si promisiunile de el.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  2. #2
    Coder
    Data de inscriere
     22-03-2007
    Locatie
     LAƒpuAŸ
    Mesaje
    432

    Dap, e destul de usor sa mergi pe trotuar. Orice trotuar din oras.

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise, deasemenea reclama de orice fel nu este permisa!
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     19-10-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    59

    aveam alta parere despre primar cred ca trebuie sa mi o schimb dar in rau >?pai asta e dezapezire domn primar ?? niki azi nu se circula printre blocuri ,fffff bine sa dam banii pe spectacole si sarmale .

    Cand m-am nascut am avut de ales: sa fiu baietel sau sa fiu fetita, dar am ales sa fiu baiat ca e mai bine sa termin de supt la un an decat sa incep la 15

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.