Bucăți din acoperișul hotelului Minerva s-au prăbușit peste mașini și trecători

Bucăți din acoperișul hotelului Minerva s-au prăbușit peste mașini și trecători

318
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Trei bucăți metalice din acoperișul hotelului Minerva au căzut în stradă, lovind două mașini și producând panică printre trecători. Împreună cu cele trei piese de ornament ale acoperișului, fiecare cântărind aproximativ cinci kilograme, au căzut și bucăți uriașe de zăpadă înghețată. Un autoturism a fost lovit în plin, exact în momentul în care trecea prin zonă. Circulația a fost blocată imediat.

Scene desprinse din apocalipsă în centrul Craiovei. Trei turnuri metalice ale hotelului Minerva, în formă de sferă, s-au prăbușit în plină stradă, ca și cum imobilul începea să se dărâme. În cădere, una dintre piesele metalice  a lovit o mașină, înfundându-i capota. Timp de câteva minute, de pe acoperiș au căzut bucați metalice  și bancuri de zăpadă înghețată.

“Eu auzii un zgomot puternic, când mă uitai, cădeau bumbii ăia de fier. Mai-mai să lovească niște copii”, a spus, îngrozit,  un pensionar.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Locale. Directorul SC Salubritate SRL, Flavius Sirop, spune că situația este una nefericită care trebuia preîntâmpinată.

“Am ajuns la fața locului și am solicitat colegilor de la Poliția Locală să închidă zona. Există încă riscul să mai cadă bucăți metalice sau de zăpadă. Am anunțat ISU și RADPFL. Oamenii noștri vor interveni pentru a degaja zăpada după ce va dispărea orice risc”, a declarat Sirop.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.