Scrimă: Campioanele olimpice, prezente la Trofeul Alfredo Bachelli

Scrimă: Campioanele olimpice, prezente la Trofeul Alfredo Bachelli

9.688
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Scrima de calitate își face loc în Sala Polivalentă, duminică, atunci când Craiova urmează să găzduiască ediția a șasea a Trofeului Internațional „Alfredo Bachelli”.

150 de sportivi din 7 țări vor lua parte la competiția din acest sfârșit de săptămână, printre care se vor număra și câteva componente din lotul feminin al României, fetele care în această vară au cucerit medaliile de aur în competiția olimpică de la Rio. Cu două zile înainte de startul competiției, organizatorii, Clubul Sportiv Universitatea Craiova și Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, nu au știut câte fete din echipa olimpică vor răspunde invitației.

Am avut o discuție cu cei din Federație și ni s-a transmis că exista dorința să participe o parte din campioanele olimpice”, a declarat Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, într-o conferință de presă organizată vineri.

Badea își dorește ca anul viitor orașul din Bănie să găzduiască o etapă de Cupă Mondială.

Ne dorim ca în urma organizării acestui concurs să le dăm celor din Federație certitudinea că orașul nostru împreună cu toți factori pot organiza o etapă de Cupă Mondială”, a mai spus directorul CS Universitatea Craiova.

Ediția a șasea a trofeului „Alfredo Bachelli” va debuta duminică, începând cu ora 09:00, cu etapa calificărilor, iar după ora 16:00 vor avea loc finalele.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.