Povestea finalistului de la Next Star: „M-am apucat de muzică din întâmplare”

Povestea finalistului de la Next Star: „M-am apucat de muzică din întâmplare”

8.411
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craioveanul Horia Neșcu a interpretat în pauza jocului de baschet masculin dintre SCM U Craiova și Dinamo București melodia „Je suis malade” a artistei Lara Fabian. Micuțul artist în vârstă de 14 ani a obţinut calificarea în finala concursului Next Star, după ce a primit distincția Golden Star, la una dintre edițiile emisiunii.

Horia spune că s-a apucat de muzică dintr-o întâmplare și abia așteptă concertul Larei Fabian, ce va avea loc pe 11 decembrie, la Sala Polivalentă din Craiova.

La vârsta de 10 ani am început să cânt prin casă anumite melodii și tata a zis hai să încercăm o melodie mai puternică, să vedem dacă ai talent. Așa am început muzica, dintr-o întâmplare. Mie îmi place foarte mult artista Lara Fabian și am ales din repertoriul ei melodia Je suis malade pentru că mă regăsesc în ea. Voi fi prezent la concert, de-abia aștept”, a declarat băiatul, pentru Craiova Forum.

Organizatorii concertului din 11 decembrie al Larei Fabian au început negocierile cu echipa artistei pentru a-l cuprinde în programul acesteia şi pe Horia Neșcu.

Cât despre experiența trăită până acum la concursul Next Star, tânărul Neșcu are un singur cuvânt pentru a o descrie.

Toți concurenții din finala Next Star sunt foarte buni. Experienţa de până acum nu o pot descrie în cuvinte. A fost ceva WOW”, ne-a mai spus Horia.

Horia Neșcu le-a purtat noroc baschetbaliștilor pregătiţi de Vladimir Vuksanovic și Dragan Aleksic. SCM U Craiova s-a impus sâmbătă în derbiul cu Dinamo, scor 84-80.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5171

    bravo tinere

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.