Nicolae Giugea: ”Am votat din dragoste pentru România, pentru românism”

Nicolae Giugea: ”Am votat din dragoste pentru România, pentru românism”

7.050
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Președintele PNL Dolj, Nicolae Giugea a declarat, după ce și-a exercitat dreptul la vot, că votul său a fost unul pentru ”românism” și că 11 decembrie ”trebuie considerat ca fiind un moment ”zero” pentru tot viitorul României”.

 

Am votat din dragoste pentru România, pentru românism, am votat din dragoste pentru familia mea, pentru cunoscuții mei, pentru toți cei dragi mie, pentru românii din țară și pentru cei din afară. Îi invit pe toți la vot pentru că România trebuie să meargă înainte, trebuie modernizată și eu cred că trebuie considerat ca fiind un moment ”zero” pentru tot viitorul României. Îi aștept pe toți cu drag, la vot, și să dea Dumnezeu bine pentru România. Cred că este o zi aparte, o zi cu încărcătură emoțională deosebită, dar și cu o mare responsabilitate. În familie am și un eveniment deosebit, fiindcă am băiatul cel mic care a votat pentru prima dată și este o emoție aparte, distinctă. Așteptăm să vedem rezultatele, opțiunea aparține alegătorilor, nu nouă întotdeauna”, a afirmat Nicolae Giugea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.