Malu Mare a rămas fără Morcov

Malu Mare a rămas fără Morcov

570
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele echipei Ştiinţa Malu Mare, Mario Morcov, şi-a dat demisia după şedinţa Adunărării Generale Extraordinară a AJF Dolj, care a avut loc ieri.

Motivul acestei demisii a fost opţiunea privind candidatul la preşedinţia AJF Dolj. „Am auzit că m-a făcut trădător şi nu pot accepta aşa ceva. Dacă sunt trădător nu am ce căuta la acest club. I-am transmis domnului primar Dicu printr-un SMS decizia mea“, a declarat Mario Morcov. Pe de altă parte, primarul comunei Malu Mare, Alexandru Dicu a afirmat că nu ştia despre o asemenea intenţie a preşedintelui clubului: „Este pentru prima dată când aud aşa ceva. Nu ştiu de ce a luat această decizie. Peste două, trei zile voi discuta cu el şi vom decide ce vom face.“

Totodată, primarul din Malu Mare a făcut o analiză a alegerilor care au avut loc sâmbătă. „Au fost alegeri corecte şi a ieşit cine era normal să fie viitorul preşedinte al AJF Dolj. Sper ca de acum înainte lucrurile să reintre în normalitate“, a încheiat Dicu.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.