Primăria Bucureşti a dat undă verde la proteste suporterilor Ştiinţei

Primăria Bucureşti a dat undă verde la proteste suporterilor Ştiinţei

672
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Edilii din capitală au aprobat mitingul fanilor Universităţii, care se va desfăşura pe 24 martie, între 16 şi 18, în Piaţa Victoriei. La manifestare şi-au anunţat prezenţa şi suporteri ai Stelei, Rapidului sau ai lui Dinamo.

Protestele susţinătorilor Ştiinţei vor viza atât actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal, cât şi pe ultimul patron al clubului oltean. Într-un comunicat de presă emis astăzi, semnat de Asociaţia Peluza Sud Craiova, Asociaţia Suporterilor Olteni Dolj şi Asociaţia Suporterilor Universităţii Craiova din Bucureşti, suporterii îl condamnă pe finanţatorul sub comanda căruia echipa-fanion a Olteniei a dispărut din fotbalul românesc. „ Îl considerăm principal vinovat pe actualul patron. În al treisprezecelea ceas nădăjduim că va înţelege răul pe care l-a făcut acestei echipe şi suferinţa adusă milioanelor de suporteri prin modul în care a gestionat din 2005 destinul acestui club. În acest sens, credem că singura soluţie viabilă este cedarea clubului către un investitor demn de prestigiul Universităţii Craiova dar, mai ales, capabil financiar si managerial de a asigura performanţa mult aşteptată de suporteri”, au precizat fanii Ştiinţei, care se opun creării unei alte echipe în Bănie. Aceştia au făcut apel şi la autorităţile locale pentru a resuscita gruparea alb-albastră: “Cerem sprijinul autorităţilor în soluţionarea situaţiei actuale. Universitatea Craiova este cel mai puternic brand al oraşului şi al regiunii. Toată Oltenia a beneficiat de-a lungul timpului de pe urma imaginii şi performanţelor Ştiinţei. De aceea considerăm că autorităţile locale au obligaţia de a se implica activ pentru ca oltenii să revină alături de singura lor echipă de suflet. Este timpul ca legătura dintre echipă şi autorităţi să fie refăcută în numele bucuriilor şi satisfacţiilor pe care echipa le-a oferit locuitorilor Olteniei.” După protestul din 24 martie din Piaţa Victoriei, va urma un nou miting pe 8 aprilie, de data aceasta în Craiova.

Radu Ştefan



5 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     21-04-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    570

    O sa fiu prezent in craiova

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-12-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    6

    Hai sa ne organizam si sa fimcat mai multi in Bucuresti. Dar ar fi bine sa nu incepem cu scandari anti- echipe din bucuresti. Scopul nu e sa strigam, m… dinamo, steaua sau alta echipa. Scopul e sa facem ceva pentru Craiova.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     21-04-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    571

    „La manifestare şi-au anunţat prezenţa şi suporteri ai Stelei, Rapidului sau ai lui Dinamo.”..Toti o sa strige impotriva mafiei FRF si Mititelu,trebuie sa ne aratam respectul pentru ca vor sa ni se alature sa doboram un munte si sa castigam razboiul

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-10-2008
    Mesaje
    4

    pe 8 aprilie haideti sa iesim 30 de miii de oameni sa consideram ca mergem la un meci! FORTA CRAIOVA!

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-10-2010
    Mesaje
    1

    Puneti ceva la dispozitie pentru deplasare ? autocare ceva… ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.