Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

311
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

 

La data de 29.02.2012, în jurul orei 13:30, lucrători din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Daneţi aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului l-au depistat, în localitatea Daneţi, pe R.VALERIU, 28 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lui R.VALERIU i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, totodată pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, lucrători din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet l-au  depistat în trafic pe Ş.LIVIU, 34 de ani, din oraşul Dăbuleni în timp ce conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile  O.U.G.195/2002.

 

 

În noaptea de 29.02/01.03.2012, în jurul orei 02.15, poliţişti din cadrul Secţiei 3 in timp ce executau serviciul de patrulare au observat un autoturism care se deplasa cu viteza redusa si la observarea echipajului de politie a demarat in tromba.

Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului  în cauză, iar in zona Facultatii de Mecanica s-a reuşit oprirea vehicului, la volanul căruia a fost identificat J.PETRIȘOR, de 19 ani, din comuna Coțofenii din dos.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, pe numele acestuia fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

 


 


 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.