Gorj: Habitu, arestat!

Gorj: Habitu, arestat!

397
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Omul de afaceri Doru Şerban (56 de ani), zis „Habitu”, considerat de presa naţională ca „făcând parte din lumea interlopă a Gorjului”, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Târgujianul este acuzat de comiterea infracţiunilor de şantaj, spălare a banilor şi evaziune fiscală, valoarea împrumuturilor date cu dobândă depăşind un milion de euro, după cum susţin anchetatorii. În cursul zilei de astăzi, poliţiştii îl vor prezenta pe Habitu magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Afaceristul Doru Şerban a ajuns în celula Centrului de Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, fiind reţinut prin ordonanţa emisă de procurori, asta după ce timp de câteva luni, Habitu a tot fost chemat la audieri. Ieri însă, subcomisarul Daniel Tică, ofiţer de presă al IPJ Gorj, afirma că Habitu a fost reţinut, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de şantaj, spălare a banilor şi evaziune fiscală.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.