Primarul Antonie Solomon va continua seria audienţelor în cartierele oraşului

Primarul Antonie Solomon va continua seria audienţelor în cartierele oraşului

367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pentru a îmbunătăţi comunicarea cu cetăţenii Craiovei şi pentru a cunoaşte mai bine problemele cu care aceştia se confruntă, primarul Antonie Solomon va continua seria audienţelor în cartierele oraşului conform următorului program:

– pentru locuitorii cartierelor 1 MAI şi CATARGIU audienţele vor avea loc pe data de 27 MARTIE 2012, ORA 1630, în SALA DE SPECTACOLE A LICEULUI DE ARTĂ MARIN SORESCU, din strada Tabaci, nr. 4.
Cetăţenii interesaţi sunt aşteptaţi la data mai sus menţionată, începând cu ora 1400, înscrierea la audienţe făcându-se prin completarea pe loc a unui formular

– pentru locuitorii din cartierele ROMANEŞTI, POPOVENI şi FĂCĂI audienţele vor avea loc pe data de 29 MARTIE 2012, ORA 1730, LA GRUPUL ŞCOLAR DE TRANSPORTURI AUTO CRAIOVA, str. Nicolae Romanescu, nr. 99.
Cetăţenii interesaţi sunt aşteptaţi la data mai sus menţionată, începând cu ora 1500, înscrierea la audienţe făcându-se prin completarea pe loc a unui formular.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.