VICTORIE SUPERBĂ ÎN LIGA CAMPIONILOR: Oltchim – Gyor 35-31

VICTORIE SUPERBĂ ÎN LIGA CAMPIONILOR: Oltchim – Gyor 35-31

859
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 35-31 (13-17), campioana Ungariei, Gyor ETO, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.

La meciul de la Râmnicu Vâlcea a fost o atmosferă incendiară, cu tribune arhipline şi peste 3200 de fani devotaţi campioanei României, printre care s-au strecurat şi aproximativ 200 de susţinători ai formaţiei ungare.

Marcatoare:
Oltchim – Curea 7 goluri, Vizitiu 5, Nechita 5, Brădeanu 5, Ozel 3, Managarova 3, Vetkova 2, Băbeanu 2, Meiroşu 2, Manea 1
Gyor – Amorim 10 goluri, Gorbicz 9, Loke 6, Radicevici 2, Kovacsics 2, Hornyak 1, Lekici 1.
În urmă cu două sezoane, Gyor a fost eliminată în semifinalele Ligii Campionilor, chiar de către Oltchim. Echipa antrenată de Radu Voina, la fel ca acum doi ani, are drept obiectiv calificarea în finala actualei stagiuni, în timp ce Gyor are drept obiectiv câştigarea trofeului.
Partida retur se va disputa la Veszprem, în 7 aprilie. În cealaltă semifinală, Buducnost Podgorica s-a impus sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la Larvik HK, cu 22-20, urmând să joace pe teren propriu pentru calificarea în finală, în 8 aprilie. Deţinătoarea trofeului este Larvik HK.

Foto: mediafax.ro

Sursa: realitatea.net



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.