Bancu: „Mă simt foarte bine pe postul de mijlocaş”

Bancu: „Mă simt foarte bine pe postul de mijlocaş”

471
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Debutant în eşalonul secund în acest sezon, după un tur de campionat Nicuşor Bancu a devenit jucător de bază în angrenajul echipei FC Olt Slatina. Antrenorul Dan Oprescu l-a aruncat în luptă, din postura de titular, în meciul din deplasare cu Gaz Metan Severin, încheiat cu o remiză. Utilizat la început pe postul de fundaş stânga, jucătorul de 19 ani evoluează de câteva etape în linia mediană, mutare inspirată, prestaţiile acestuia fiind apreciate.  Nicuşor Bancu are atuurile necesare pentru a deveni un fotbalist cunoscut, constanţa în joc şi calităţile tehnice fiindu-i remarcate de oficiali ai unor formaţii titrate.

„Ne-am dori foarte mult să reuşim să ne desprindem”

Mijlocaşul stânga al grupării FC Olt Slatina a declarat, după „reuşita” din meciul cu FC Maramureş că se simte într-o formă foarte bună.

 

„Mă bucur că am reuşit să înscriu, mai ales că am obţinut şi prima victorie, care ne-a scos din zona retrogradării. Mă simt foarte bine pe postul de mijlocaş, sper să o ţin tot aşa. Am avut meciuri foarte grele, sperăm ca în jocurile care  au mai rămas de disputat să continuăm cu rezultate pozitive pentru a ne îndeplini obiectivul. Ne-am dori foarte mult să reuşim să ne desprindem, să nu fie nevoie să trăim cu emoţii până la final, dar lupta este strânsă, echipele sunt echilibrate, vom vedea ce se va întâmpla. Cu multă determinare, curaj, putem obţine puncte oriunde”, a precizat mijlocaşul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Nicuşor Bancu.

Jucătorul de bandă a fost descoperit de antrenorul Dan Oprescu în urma unei acţiuni de selecţie organizată în vara anului trecut.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.