USL supără din nou pe UNPR

USL supără din nou pe UNPR

480
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Călin Popescu Tăriceanu, aflat la Craiova, în spijinul colegilor de la USL, Lia Olguţa Vasilescu şi Ion Prioteasa, a făcut anumite declaraţii care i-au supărat din nou pe cei de la UNPR. Fostul premier al României, a spus că situaţia primarului de la Craiova trebuie tranşată.

,,Nu e posibil să existe această atitudine, pentru că primarul dacă a furat, nu a furat banii nu ştiu cui, ai lui Dumnezeu. Banii din bugetul Primăriei provin din taxele şi împozitele pe care fiecare cetăţean le plăteşte. La o astfel de atitudine nivelul de toleranţă trebuie să fie zero. Ai furat, ai fost condamnat, te duci la plimbare, îţi vezi de alte treburi. Toleranţa aceasta faţă de actualul primar în funcţie mi se pare inacceptabilă pentru nişte oameni care au posibilitatea să judece şi să constate ceea ce s-a întâmplat.”

Din nou, replica nu a întârziat să apară. UNPR Craiova declară prin intermediul unui comunicat de presă:

USL Craiova continuă campania de denigrare a candidatului Uniunii Naţionale pentru Progresul României, dl. Antonie Solomon, un primar ales şi recunoscut de comunitatea craioveană pentru buna gospodărire a oraşului.

Este pentru a doua oară, de la începutul săptămânii, când atacurile la persoană ale USL depăşesc limitele unei campanii electorale corecte, în condiţiile în care acestea conţin date eronate, menite să aducă o gravă atingere demnităţii candidatului UNPR la funcţia de primar al municipiului Craiova.

De această dată, fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu este cel care s-a aflat într-o mare eroare, vorbind despre o condamnare a primarului Craiovei, în condiţiile în care acesta are pe rol un dosar la Tribunalul Galaţi, aflat de mai multe luni de zile încă în faza luării declaraţiilor, şi în condiţiile în care se bucură în continuare de prezumţia de nevinovăţie.

Considerăm că afirmaţiile ex-premierului Tăriceanu sunt de natură să inducă grav în eroare opinia publică şi nu fac decât să demonstreze incapacitatea USL Craiova de a veni cu argumente şi proiecte viabile în această campanie electorală.

Mai mult, reprezentantul liberal în alianţa USL nu cunoaştea nici măcar numele corect al candidatului USL, la funcţia de primar al municipiului Craiova, demonstrând o lipsă crasă de pregătire a ieşirii sale publice.

UNPR Craiova se detaşează de o astfel de campanie electorală, preferând întâlnirile directe cu electoratul craiovean, soluţiile concrete şi o campanie fără atacuri josnice la adresa contracandidaţilor.

Claudia Răciulă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.