Mititelu a vrut licenţă de Liga I

Mititelu a vrut licenţă de Liga I

483
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC FC U Craiova SA a solicitat obţinerea licenţei pentru primul eşalon, însă cererea i-a fost respinsă.

 

Administraţia Sistemului Naţional de Licenţiere şi-a motivat decizia prin faptul că echipa în cauză a fost exclusă din orice competiţie începând cu data de 20 iulie 2011. „Această persoană juridică nu a participat în competiţiile organizate de FRF sau de LPF în sezonul 2011-2012, fiind exclusă din FRF la data de 20 iulie 2011. Ca atare, nu are dreptul sportiv să participe în campionatul Ligii I în sezonul pentru care a solicitat licenţa. Soluţionarea cererii de acordare a licenţei este de competenţa Comisiei de licenţiere a cluburilor, care va pronunţa o hotărâre până la data de 25 mai 2012, conform calendarului de funcţionare prevăzut în Anexa I a Regulamentului Naţional de Licenţiere a Cluburilor, ediţia 2011, care poate fi consultat pe site-ul oficial al FRF” – a fost precizat în comunicatul FRF. Cererea clubului SC FC U Craiova SA a fost înregistrată la data de 2 aprilie.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     24-07-2006
    Mesaje
    145

    e o gluma ? cum sa ceri ma licenta pt liga 1 , cand tu nu ai echipa . DIN RESPECT PENTRU CULORI , PLEACA , VINDE , MORI . PLEACA MITITELULE !!!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    933

    buna idee ….si apoi? dupa ce pleaca asta cine dracu vine ?netoiu ? cartu ?? sa fim seriosi totusi ..si indiferent ce bube are mititelul e mic copil pe langa astia care se uita sa nu dea un leu propriu …in fine traim si vedem .

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    105

    Sper sa isi dea seama odata ca nu mai poate sa faca nimic … ma gandesc ca daca vine altcineva … poate samsarii din buCUResti se schimba …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.