Profesoară pensionară, amendată cu 500 de lei pentru graffiti pe pereți

Profesoară pensionară, amendată cu 500 de lei pentru graffiti pe pereți

825
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Scris de Petre Cojocaru la 21 Mai. ora 11:03Comentarii

Galerie Foto
CRAIOVA. O fostă profesoară de română-franceză, Elena Teodorescu, a primit amendă de 500 de lei de la poliție, pentru că a scris cu spray roșu pe pereții blocurilor din cartier. Femeia spune că mărturia este mincinoasă și vine din partea unui co-locatar de asociație, aflat în cârdășie cu președinta. Puși față în față, martorul și incriminata au fost la un pas să se încaiere.
Elena Teodorescu spune că Nicolae Ene, persoana care a dat declarație la Poliție, este pus la cale de președinta Asociației, Elena Motancea, suspectată de fosta profesoară de o serie de ilegalități.
“Toată lumea este terorizată de această femeie. În asociația noastră domnește groaza. Cum vă închipuiți că eu, femeie la 72 de ani, aș putea scrie cu șpray graffiti pe pereți”, se întreabă Elena Teodorescu.
Femeia îl acuză de mărturie mincinoasă pe Nicolae Ene, “martor de ocazie” al președintei Motancea.
“Dacă vrea Motancea, toți primesc câte o amendă. Ene este martorul ei. Sunt oamenii terorizați în acest cartier, pentru că le face plângeri penale, îi amendează”, continuă pensionara.
Martorul Nicolae Ene a relatat cum a văzut ”o femeie având părul blond, legat în partea din spate, în vârstă de circa 50-60 ani și pe peretele dintre scara 1-2 a blocului 7 desena cu ajutorul unu spray rosu”.

Elena Teodorescu a precizat că își va căuta dreptatea în instanță, atât împotriva amenzii primite, dar și împotriva martorului Ene și a președintei Motancea.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.