Ion Prioteasa, prezent la Calopăr pentru lansarea lui Marin Cătălina

Ion Prioteasa, prezent la Calopăr pentru lansarea lui Marin Cătălina

514
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a ajuns luni după amiază în comuna Calopăr pentru a participa alături de câteva sute de persoane la lansarea candidatului PSD la Primăria comunei Calopăr, Marin Cătălina. Ion Prioteasa, candidat din partea Uniunii Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, le-a spus locuitorilor din comuna Calopăr că după reabilitarea şi modernizarea drumului Craiova-Segarcea-Cârna care trece şi prin localitatea Calopăr următorul obiectiv pe care ni-l propunem să-l realizăm împreună cu primarul Marin Cătălina, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, rămâne introducerea alimentării cu apă.

“Ne aşteptăm ca în perioada următoare, dacă vreţi a următorilor patru ani, să se întâmple ceva şi în judeţul Dolj. De patru ani suntem în opoziţie dar nu am stat degeaba în tot acest timp şi pentru dezvoltarea judeţului am apelat la fondurile europene care s-au dovedit a fi principalul nostru sprijin. Dacă cineva ne întreabă care este cartea noastră de vizită am spune că este infrastructura rutieră. Cunoaştem cu toţii actualul drum Craiova-Segarcea-Cârna care trece şi prin comuna dumneavostră şi care a fost făcut după toate standardele europene pe fonduri nerambursabile. Un obiectiv pe care ni-l propunem să-l ducem la bun sfârşit este alimentarea cu apă în toate localităţile din judeţ. Mare parte din fântânile din Dolj sunt infestate cu nitriţi, nitraţi şi amoniac. Eu pot să spun că sunt alături de primarul Marin Cătălina cu toată forţa şi îmi doresc ca în seara zilei de 10 iunie amândoi să primim laurii de învingător” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea Uniunii Social liberale pentru un nou mandat.

La rândul său primarul comunei Calopăr, Marin Cătălina, candidat din partea PSD pentru un nou mandat a afirmat: “În urmă cu patru ani unii dintre cei care se află azi aici alături de noi spuneau că nu mai apucă să trăiască pentru a vedea asfalt în comuna noastră. Au şi trăit, au şi văzut asfaltul iar domnul Prioteasa e alături de noi pentru a face împreună un alt drum, cel spre Belcin. Eu nu mă laud că fac mult însă eu fac fapte pentru că în definitiv faptele vorbesc pentru noi. Am făcut o primărie europeană, am făcut canalizare, am şi asfaltat şi am făcut multe alte lucruri. Lumea are nevoie de fapte nu de promisiuni multe.”

La manifestarea prilejuită de lansarea candidatului PSD la Primăria Calopăr, au participat pe lângă preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, şi vicepreşedintele PSD, Cristinel Iovan, primarul oraşului Segarcea, simpatizanţi şi susţinători PSD alături de câteva sute de localnici.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.