Olguța Vasilescu: “Situația din Brestei este dezastruoasă, la fel ca în toate...

Olguța Vasilescu: “Situația din Brestei este dezastruoasă, la fel ca în toate cartierele mărginașe ale Craiovei”

648
17
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul USL la Primăria Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a mers astăzi, 25.05.a.c., în cartierul Brestei pentru a discuta cu locuitorii din zonă.       Senatorul social-democrat, Lia Olguta Vasilescu, a fost însoțită de Președintele PSD Craiova, Mihai Fifor și de Președintele PNL Craiova, Cristina Calangiu.

Oamenii s-au plâns de condițiile foarte proaste din cartier, de străzile neasfaltate și pline de gropi. Locuitorii s-au declarat nemulțumiți de lucrările pe care le efectuează primăria pe strada Brestei pentru că au blocat străzile adiacente și nu se mai poate circula, iar trotuarele au început să se surpe, deși lucrarea abia s-a finalizat.

Lia Olguța Vasilescu, candidatul USL, a declarat că situația în care se găsește zona Brestei este dezastruoasă, la fel ca în majoritatea cartierelor mărginașe.

“Situația din Brestei este dezastruoasă, la fel ca în toate cartierele mărginașe ale Craiovei. Mă interesează să finalizez tot ceea ce înseamnă partea de investiții în cartierele mărginașe, pentru că este normal ca absolut toți locuitorii să intre în secolul 21 și să beneficieze de apă, de canalizare, de asfalt. La ora actuală peste 30% din populația Craiovei trăiește în aceste condiții inumane, din punctul meu de vedere. Investițiile sunt realizabile, la prețuri pe care bugetul local și le permite. Să vă dau un singur exemplu, toată canalizarea Craiovei ajunge la 40 de milioane de euro, iar numai anul acesta s-au dat 21 de milioane de euro pentru o investiție, care, din punctul meu de vedere, nu era așa de importantă, e vorba de Aqua Park-ul din Parcul Tineretului,” a declarat senatorul PSD.

La rândul său, Președintele PSD Craiova, Mihai Fifor, a afirmat că “în Craiova turistică a lui Solomon se pot face băi de nămol pe gratis, trebuie doar să veniți în Brestei!”

 



17 COMENTARII

  1. #1

    Mesaje

    Si faceti voi pe dracu..decat sa votez pt promisiuni mai bine tot pe ala de a facut ceva pana acum..chiar daca nu a reusit sa rezolve toate problemele.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-04-2012
    Mesaje
    3

    Nu sunt tocmai placute declaratiile pe care le face Olguta.Ba mai mult decat atat, mi se par chiar agresive.A tatonat terenul cu cartierele marginase si exploateaza la infinit punctele nevralgice ale orasului.Eu sincer o invit sa mearga in Bucuresti, spre exemplu, sa vada acolo „strazi asfaltate” in cartierele marginase.Acum n-o fi nici Solomon vreun Superman, sa rezolve toate problemele ,dar macar a avut grija de strazile principale ale orasului, de curatenie, de estetica centrului si nu numai.Bineinteles ca exista si persoane nemultumite,ca doar nu poti sa le satisfaci tuturor locuitorilor doleantele, dar per total pot spune ca sunt multumita de Solomon.Cu timpul, am increderea ca va rezolva din ce in ce mai multe probleme.

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     09-10-2011
    Mesaje
    45

    O mica nota de subsol:
    – Olguta mergea fitoasa sa nu îsi murdareasca încaltamintea scumpa.
    – Tâmpeniile spuse rivalizeaza cu Perversul de pe Târgu Ocna.
    – Are un mod pueril de a trata problemele si are o expresie a fetei de zici ca pâna acuma a trait în Polonia si acuma descopera Craiova.
    – Am avut deja ocazia sa vad: Cu Solomon – Fara Solomon: Era asta plecat… nu se lucra nimica pe santiere.
    Craiova a avut tot timpul cartiere marginase si cred ca nici 1000 de persoane nu o sa poata sa stopeze moda „sa se inventeze cartiere” gen: Brestei Aleea 4-5 – Acolo s-a îngramadit toata lumea sa îsi faca casa si „strada” aia nu o sa se mareasca în viata asta: Cine da 1-2 m de la el din curte sa mareasca strada!?

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     13-12-2009
    Mesaje
    92

    pai pana acum de ce nu ai trecut olgutza pe la acesti oamenii?????????acum vii sa cersesti…

  5. #5
    MFD
    Senior Member
    Data de inscriere
     12-11-2010
    Locatie
     pe scaun
    Mesaje
    640

    rasuri de oameni sunt gropile din 2 in 2 cm adancime 30 cm au inchis toate strazile numai ai pe unde sa o iei , rasurile alea de muncitori au lasat pe strada la mine gropi la cum a plouat acum nu puteam sa ies din curte de apa , au facut mai rau strada aia decat era inainte au lasat gropi mari si lungi iar cand ploua se face strand , ei veneau la 12 si plecau la 2 cica asta e munca si in orele alea 3 stateau 1 sapa o groapa

  6. #6
    Junior
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    81

    daca nu as stii cu ce se mananca politica poate v-as crede De 20 de ani tot asteptam sa se schimbe ceva in tara asta si textele voastre s-au cam invechit. Va recomand sa incepeti de jos, adunati bani pentru oamenii sarmani, atrageti fonduri europene prin firme proprii si rezolvati cateva probleme importante ale orasului Craiova si dupa aceea putem sa vorbim si despre credibilitate…de ce doar atunci cand vreti sa ajungeti in functii importante ne promiteti atatea?

  7. #7
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-11-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    18

    Milogeala de prost gust din preajma alegerilor este binecunoscuta !
    Eu o sa-l votez oricum pe Solomon ,dar ar fi tare sa fie tovarasa Olguta aleasa primar si sa se uite ca vitelu’ la poarta noua ca de gura nu o intrece nici dracu’ .
    Sau si mai bine ar fi ca promisiunile astea electorale nerealizate sa fie cumva pedepsite ca inselatorie,fals in declaratii ,e.t.c.
    Atunci ar fi o lista mut mai aerisita pe care sa pui stampila aia .
    Si ce ne-am mai distra…!!! sa vedem cativa MILOGI din astia la racoare si nu in vacanta, pe vre-o insula , platita din banii nostri.

  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     26-09-2011
    Locatie
     craiova,cv. 9
    Mesaje
    79

    de furat..toti fura dar macar solomon a mai si facut cate ceva……

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-11-2011
    Mesaje
    3
    Citat Mesaj initiat de A.M.A.B.
    de furat..toti fura dar macar solomon a mai si facut cate ceva……

    DA A MAI FACUT CEVA IN PLUS FATA DE CEI CARE FURA , A MAI FACUT SI PUSCARIE

  10. #10
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     26-09-2011
    Locatie
     craiova,cv. 9
    Mesaje
    80

    )

  11. #11
    Junior
    Data de inscriere
     22-01-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    64

    numele tau spune totul Olga…..pfffffff

    Noi ne pastram credinta in inimi langa Stiinta Si sangele fierbinte din Lapus in CraiovitaIesim din cartiere in zgomot de mortiere Mirosua€™ de asfalt si bassua€™ in portiere.......Fortza Stiinta
  12. #12
    Junior
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    63

    Olga, cu 80.000euro care i-ai dat pt. concert….reparai gropile din Brestei! Asa ca ZT!

    Nu-l votez pe SOLO….dar nici tu nu primesti „cerneala”!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !
  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     09-11-2005
    Locatie
     Underground
    Mesaje
    162
    Citat Mesaj initiat de Iahuu
    Olga, cu 80.000euro care i-ai dat pt. concert….reparai gropile din Brestei! Asa ca ZT!

    Nu-l votez pe SOLO….dar nici tu nu primesti „cerneala”!

    solomon asfalteaza prost si scump pentru firmele care au de tras bani din bugetul local in detrimentul cetateanului ,in schimb in fata luncii altfel stau lucrurile unde investitiile de multe zeci de milioane de leuro nu se mai termina !!Cat despre holguta sa-si aduca aminte ce a facut psd-ul ei pentru craiova dupa promisiunile din campaniile electorale pentru ca exact acelasi lucru se va intampla si acum …

  14. #14
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    407

    Olguta, tu stii unde e Brestei? Ai nimerit singura, sau ai avut nevoie de ajutor? Muta-te doua luni in zonele astea cu probleme, traieste alaturi de oamenii aia, apoi, poate, n-ai sa-i mai poti privi in ochi cu atata nonsalanta, de parca acum ai aterizat din Rai ca un Inger Izbavitor pentru craioveni…

    Propun, ca pentru toti cei responsabili de namoalele din zonele neasfaltate, sa le ducem in birourile unde se fac ca muncesc, cantitati considerabile de namol. Poate in felul acesta s-ar simti in elementul lor : IN COCINA!

    Am adunat atata ura pentru politicienii astia de nu va-nchipuiti. Urasc prostia, parsivitatea, nesinceritatea, ii urasc pe cei cu interese ascunse, pe mincinosi, pe hoti, pe puturosi, pe cersetori. Am invatat sa URASC datorita lor!

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  15. #15
    Junior
    Data de inscriere
     17-02-2012
    Mesaje
    57
    Citat Mesaj initiat de brooklyn69
    pai pana acum de ce nu ai trecut olgutza pe la acesti oamenii?????????acum vii sa cersesti…

    lasa amice ca a trecut solomon pana acum, va invita in centru sa-i calcati granitul pe care a dat o gramada de bani aiurea

    Edited by MOD - fara reclama site in semnatura!
  16. #16
    Junior
    Data de inscriere
     22-04-2012
    Mesaje
    74

    foarte frumos. are votul meu.

  17. #17
    Member
    Data de inscriere
     23-03-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    195

    organizarea lucrarilor din brestei a fost untradevad catastrofala am facut zilnic ocol de cate 3 km ca sa pot ajunge acasa dar asta nu cred ca este neaparat vina primariei ci a sefilor de santier care nu s au organizat cum trebuie si au blocat strazile aiurea , este f adevarat ca in goana dupa alegatori toti se zbat sa faca ceva , dar este rusinos sa vi in astfel de zone numai in campania electorala si sa cersesti votul aaaaaaaaaa „rusine” am zis un cuvant care nu prea se afla in dexul politicianului vina este a noatra a cetatenilor ca le am dat apa la moara atatia ani si i am lasat sa faca ce vor , punand in balanta toti candidatii la primarie normal ca solomon atarna cel mai greu asa ca pana sa apara altul mai bun dam cu stamplia pe el in speranta ca la sfarsitul campaniei isi va aminti de toate problemele noastre si le va rezolva daca bineinteles va si primi bani de la capii de la bucuresti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.