Pandurii au pierdut şi al doilea meci amical din Turcia

Pandurii au pierdut şi al doilea meci amical din Turcia

603
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pandurii Târgu Jiu a pierdut azi cel de-al doilea meci amical programat în stagiul de pregătire din Antalya. Scorul partidei disputate azi, de la ora 15:00, pe terenul II din Complexul Sportiv Arkadia, în compania nemţilor de la Energie Cottbus, a fost de 0-1, după ce la pauză scorul era egal, 0-0. Antrenorul Petre Grigoraş a încercat din nou să folosească două echipe diferite făcând o singură modificare la pauză şi altele zece în minutul 60.

Prima echipă trimisă pe teren i-a avut în componenţă pe: Lazar – Rusu, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii – cpt., Cristea – Grigoraş, Lemnaru (Nistor – min 46), Batin. Din minutul 60 Petre Grigoraş a schimbat echipa şi a trimis pe teren încă zece jucători, rămânând doar Nistor care a intrat la pauză în locul lui Lemnaru. Din minutul 60 Pandurii au jucat în formula:  Horvat – Popete, Rada – cpt., Tătaru, Neagu – Nistor, Avramescu, Campisi – Brahmia, Matulevicius, Brata (Vlad – 85). Scorul la pauză a fost 0-0 după o primă repriză echilibrată, nemţii reuşind să marcheze după ce pe teren au intrat jucătorii mai puţin experimentaţi din lot şi cei aflaţi în probe.  Pentru Energie Cottbus a marcat Kobilanski  în minutul  63 la o greşeală a apărării pandurilor care îl aveau în poartă pe tânărul Horvat care nu a debutat încă la prima echipă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.