Smiley: „La concertele mele se transpira cu adevarat!”

Smiley: „La concertele mele se transpira cu adevarat!”

316
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


Anul acesta, Smiley este nominalizat la Romanian Music Awards la categoria Best Live, iar Music Channel s-a întâlnit cu artistul care a vorbit despre tot ce înseamnă un concert susţinut de el.

Fiind un artist complex, Smiley a marturisit:“Concertul meu în general îşi propune să te treacă prin toate stările. Îmi place să cred că oamenii simt emoţii adevărate la concertele mele. Se transpiră cu adevărat.”

Sunt puţini artiştii care cântă live, uneori din cauza sunetului, iar alteori din cauza că nu îi ţine vocea prea mult timp, dar Smiley a ţinut să adauge “Întotdeauna cânt live cu trupa, nu există o altă variantă, de asta am muncit atâţia ani ca să pot să îmi permit să cânt doar live.  Nici mie nu mi-a fost uşor la început, e destul de greu, am avansat, am evoluat şi cred că voi evolua din ce în ce mai mult”.

La ediţia de anul trecut a Romanian Music Awards, Smiley a câştigat 4 premii pentru categoriile Best Male, Best pop, Cea mai difuzată piesă şi premiul Radio 21.

Pe 8 iunie, de la ora 19.00, Music Channel va transmite LIVE cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards care va avea loc în Piata Mihai Viteazu din Craiova.

Nominalizaţii la Romanian Music Awards au numărat în mai puţin de două săptămâni de la afişarea pe site-ul rma.1music.ro mai bine de jumatate de million de voturi. Fii şi tu parte la evenimentul-fenomen al industriei muzicale româneşti! Decide cine este cel mai bun artist la fiecare secţiune intrând pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii îşi aşteaptă câştigătorul.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    130

    Nu spune cine si unde transpira …

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    26

    Fain Smiley! De cantat cand se apuca?

    LaptopNews - totul despre portabile
  3. #3
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1220

    Zice el,asteptam sa vedem prestatia de la craiova

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.