Cârţu şi Neţoiu anunţă: „În această vară se va construi echipa”

Cârţu şi Neţoiu anunţă: „În această vară se va construi echipa”

469
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Sorin Cârţu, Radion Cămătaru şi Gigi Neţoiu au vorbit la Oltenia 3TV despre stadiul în care se află proiectul noii formaţii din Bănie.

 

Fosta glorie a Universităţii a spus că echipa va fi reclădită după modelul Napoli sau Fiorentina. Acesta a declarat că palmaresul va fi preluat de municipalitate de la Fisc: „Echipa se va numi cum vor vrea autorităţile şi nu va avea niciun fel de datorie. Acest sistem a fost folosit în Italia, cu Fiorentina sau Napoli, după ce au dat faliment vechile societăţi. Primăria va face o adresă către finanţe pentru preluarea palmaresului. Echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii, şi aşa trebuie să fie din nou. Şi prin OSIM se poate obţine numele. Universitatea poate reveni dacă se reînnoadă spiritul ei, în primul rând. Cine vrea să vină lângă echipă, foarte bine, cine vrea să rămână cu Mititelu şi echipa lui şi a copiilor lui, treaba lui. Universitatea Craiova nu a retrogradat până la Dinel Staicu şi Mititelu şi nu a fost mutată în alt oraş. Nu mai trebuie să se întâmple aceste lucruri cu Craiova. Eu, Sorin Cârţu, am făcut de trei ori echipă la Craiova, nu se compară cu mine ca palmares de antrenor nimeni din Craiova, nici măcar foştii mei coechipieri din Craiova Maxima. Toată lumea cu care mă întâlnesc prin oraş vrea să se facă echipă. Cine poate să vorbească de palmaresul Universităţii Craiova decât noi, fostele glorii?

Invitat şi el la Oltenia 3TV, Gigi Neţoiu a precizat că lotul noii formaţii va costa aproximativ 1.5 milioane de euro şi că autorităţile se vor implica pentru construirea unui alt stadion. „Palmaresul Universităţii este la Finanţe, el va fi luat de autorităţi, iari echipa se va construi în vara aceasta. Trebuie ca autorităţile să dea drumul proiectului privind stadionul de 31.000 de locuri, apoi imediat trecem la fapte. Locul în Liga a II-a îl avem, vedem cum se va numi echipa în prima fază, iar apoi trebuie preluat vechiul palmares. Vom vedea cine vine cu banii. Cu 1 milion sau un milion şi jumătate de euro se poate face un lot prin care putem promova. Chiajna a luat jucători într-o iarnă şi s-a salvat. Autorităţile locale pot acoperi alte cheltuieli, legate de stadion, transport, cantonament, nu neapărat cele legate de contractele jucătorilor. Important este să se vrea. Am vorbit şi cu Gică Popescu şi el îmi spune mereu că trebuie să se facă echipă la Craiova. Domnii Solomon (primarul actual – n.r.) şi Prioteasa (preşedintele Consiliului Judeţean – n.r.) se vor implica cu siguranţă pentru a se face noul stadion”, a afirmat Neţoiu. Radion Cămătaru a declarat că este convins că oltenii vor susţine noua echipă: „Mă duc ca observator prin oraşe care nu avut niciodată echipă de fotbal şi mă întreabă cu puţină jenă de Craiova, de ce nu se face din nou echipă? În Craiova lumea este avidă de fotbal şi va veni alături de echipă.”

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Dim
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1388

    Ok, sa faca echipa, dar sa nu fie Universitatea echipa facuta de ei.

    Universitatea Craiova nu trebuie sa fie controlata de dusmanii ei. Netoiu a mai fost la carma Universitatii si facuse din aceasta o carpa de sters pentru Dinamo.

    Ar putea sa resusciteze Electroputere Craiova (in amintirea fostei uzine) sau Grivita Rosie daca tot sunt dinamovisti, dar sa nu ia numele Universitatii.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2006
    Mesaje
    681

    satelit pt dinamo

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     26-03-2010
    Mesaje
    965

    In tot articolul nu apare deloc unde mama dracu ar baga ei bani personal …consiliul local sa faca stadion …cu 1 sau 1,5 mil se poate face lot ..autoritatile locale pot acoperi alte cheltuieli ….si gica popescu spunea la fel ..asemenea oameni nu pot produce decat o scarba infinita ..la cum se lauda singur cartu zici ca nu i sanatos la prima vedere ..eu sorin cartu am facut asa si pe dincolo ..ce face grandomania asta din om.. amaratul ala de mourinho ce ar putea sa mai zica in comparatie cu asa ceva ..iar netoiu si cu aia de la dinamo sa faca dracu bine sa si construiasca un stadion pt dinamo nu sa dea sfaturi la altii ca haznaua lor nu se poate numi stadion oricum ai da o ..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.